View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Tue 17.1.2017 18:00 Post subject: |
|
|
vill - šla bych asi na laser, kosmetika to může ještě zhoršit, protože jakoby olupuje pleť a ta je ještě náchylnější na tvorbu skvrn potom |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Tue 17.1.2017 22:19 Post subject: |
|
|
Ruth, i prirodni olejicek?
Mne se na ten laser prave moc nechce, protoze je to drahe, na dlouho a nejak se mi nechce si nic nechat svitit do kuze _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Wed 18.1.2017 20:38 Post subject: |
|
|
O čem je řeč? Jizvy a flíčky po akné? _________________ . |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Wed 18.1.2017 20:43 Post subject: |
|
|
Ahoj Flow
Jj flicky po pupinkach. Mam tupkatou pulku obliceje a stve me to
Ty mas zkusenost? _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 18.1.2017 20:44 Post subject: |
|
|
Ahoj villetko
Taky je mám a nevím, jak se toho zbavit. Zkouším BiOil, ale nepomáhá to. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Wed 18.1.2017 21:03 Post subject: |
|
|
Flow a kde je mas? Ja hlavne na brade a proste v dolni polovine obliceje. Vypada to blbe
Green mi doporucila tenhle olejicek. Asi ho zkusim. Ale jak Ruth rikala, ze by mohl narusit plet, to se mi nelibi. Na druhou stranu je to uplne prirodni olej, ten by snad nemel vadit. _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 19.1.2017 8:41 Post subject: |
|
|
Já jen na tvářích. Tohle určitě nezkusím, protože by se mi udělalo akné. Je tam kokosák, kterej je komedogenní. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Thu 19.1.2017 8:45 Post subject: |
|
|
a holky co nějaký ty přírodní kyseliny? já tomu sice prd rozumím, ale babičce bělili na kožním nějaký hnědý skvrny na obličeji a celkem to pomohlo. a ani to nebylo nijak drahý. _________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 19.1.2017 15:35 Post subject: |
|
|
vill - přírodní oleje ano, ale bez levandule a bez aromat - tj třeba čistý kokosový olej ano, ale otázka je, jak bude efektivní... krémy s kyselinami a peeling bych neriskovala, protože může nastat právě to zhoršení potom... pleť náchylná na tvorbu skvrn nebude asi reagovat na další oslabení dobře |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Thu 19.1.2017 19:55 Post subject: |
|
|
Hm tak ja nevim Holt budu asi flekata. _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Wed 16.8.2017 16:26 Post subject: |
|
|
Ahoj Ruth plz poradila by si mi nejaky zlozenim "netoxicky" opalovaci krem na telo? Dakujem _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.8.2017 16:43 Post subject: |
|
|
to je docela velký problém, protože BIO krémy obsahují nano-částice, které běžní lékaři považují za nebezpečné, BIO zastánci zase za nebezpečné považují ty konvenční krémy. Tak používám Baleu a jsem spokojená |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Wed 16.8.2017 16:56 Post subject: |
|
|
Ruth A. wrote: | to je docela velký problém, protože BIO krémy obsahují nano-částice, které běžní lékaři považují za nebezpečné, BIO zastánci zase za nebezpečné považují ty konvenční krémy. Tak používám Baleu a jsem spokojená |
Nemusi to byt Bio, nie som radikalna, ja len ze som si kupila Cien opalovaci olej lebo vysledok nejakeho spotrebitelskeho testu ze Cien opalovaky su ok a ked som nasla alkohol na prvom mieste v zlozeni skoro ma ****._________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.8.2017 23:22 Post subject: |
|
|
jo, alkohol mi taky vadí, ale obsahuje ho většina opalováků, i ta balea, co mám teď ho má... |
|
Back to top |
|
|
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Thu 17.8.2017 7:02 Post subject: |
|
|
Ruth, mám jen takové dva obecné dotazy.
Co je špatného na levandulovém oleji?
A co si myslíš o škodlivosti micelární vody? Četla jsem několik článků, kde je docela dost pomluvili.
Díky |
|
Back to top |
|
|
|