|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
melly :-)
|
Posted: Sat 31.1.2009 15:54 Post subject: |
|
|
Ajoj, tak ako krasky? Nedame si zrazik v BA niekde v cajikovni alebo inde... ? Pozerala som si foto z nasho davneho zrazu (Sun ma na facebooku inspirovala), tak by sme si to mohli zopaknut... a pripadne aj rozsirit zostavu? Ktokolvek je vitany, specialne pozyvam Little_b, Topinku, Sun, Bublinku, wewe... a keby sa tu nahodou vyskytol aj niekto zdaleka - Sashenka, Josie atd. tak to by bolo uuuplne ze uzasne _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Sat 31.1.2009 16:13 Post subject: |
|
|
ak by sa to dohodlo v case, ked by som mala cas a hlavne peniaze...tak preco nie |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 31.1.2009 16:16 Post subject: |
|
|
josie wrote: | ak by sa to dohodlo v case, ked by som mala cas a hlavne peniaze...tak preco nie |
skus navrhnut kedy ocakavas ze taky cas bude _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
|
Back to top |
|
|
andrea-lin kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Sat 31.1.2009 16:17 Post subject: |
|
|
ja by som sa tiez celkom rada pridala teda len dufam ze budem mat volno |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 31.1.2009 16:18 Post subject: |
|
|
za par mesiacov.. ale tak napr buduci vikend snad budem mat oboje |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sat 31.1.2009 16:46 Post subject: |
|
|
prosim len nie maj, jun, jul, dakujem |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 31.1.2009 16:52 Post subject: |
|
|
ja ze niekedy v priebehu mesiaca _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sat 31.1.2009 17:38 Post subject: |
|
|
oka tak to sa da |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 3.8.2009 20:36 Post subject: |
|
|
Trosku ozivujem temu. Nedame nejaky zrazik? Idealne aj so Sun a jej mimiskom _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 3.8.2009 21:14 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srazy |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
|
Page 12 of 12
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|