|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Tue 24.7.2007 21:42 Post subject: Sexualne forum |
|
|
Tak napadlo mi par veci, ktore by ma zaujimali, ale neviem kam to zaradit.. rozmyslam a prislo mi, ze je tu viac takych tem, o ktorych sa da rozpravat (a v niektorych temach sa aj rozprava), aj ked tam tak celkom nepatria. Proste toto by malo byt akesi sexualne forum na riesenie otazok ohladom tohoto...
Ak sa to ujme, tak mam teda prvu otazku - uplne NEZMYSELNE mi napadlo, ze co ak bola niektora v posteli predo mnou lepsia nez ja. Proste.. viem ze to nema zmysel riesit, len sa to viac poserie a tak.. viem, ze chlapi premyslaju nad inymi zenami, nad byvalymi, nad vselickym a vselikym.. nevadi mi to... Viem, ze ked miluje mna, tak sa mu to so mnou paci viac ako sex bez lasky s byvalymi... ale neviem, nieco vo mne hloda proste tu otazku ze co ak som horsia ako ony. Co mu ony dali a ja nie a ci vobec.. Neviem. Opytala som sa ho na to a bol dost neurcity (asi teda nechce povedat pravdu lebo vie ze by ma bolela). Neviem ako to rpestat riesit a vobec - co je pricinou toho ze som to vobec riesit zacala?
Last edited by sun Topic on Tue 24.7.2007 21:43; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 24.7.2007 21:43 Post subject: |
|
|
inak, pridavajte aj vy otazky popr dake problemy alebo co vas zaujima |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Tue 24.7.2007 21:47 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Tue 24.7.2007 21:48 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
snoopyys kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Tue 24.7.2007 22:10 Post subject: |
|
|
Víš že já o tom taky přemýšlela? Sice s tím klukem chodím 2 dny, ale známe se 3 roky. Předemnou už měl celkem dost holek a i s hodně spal ale já spala zatím jen s jedním a jednou... Tak mam trošku obavy. Jsem ráda když je kluk zkušenější ale zas aby si pak o mě neřekl že jsem dřevo. |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Tue 24.7.2007 22:29 Post subject: |
|
|
sun, xzu _________________ all i wanna do is have some fun....)
Last edited by bublinka111 on Tue 3.2.2009 1:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 24.7.2007 22:35 Post subject: |
|
|
bubli no vynadaj mi za to
nie, nic v zlom.
Inak, mne nejde ani tak o to, ci bola daka lepsia, to je mi v podstate uz jedno (dako to samo preslo). Bola, bola, co spravim, aj tak nejde hodnotit lepsia/horsia. Proste to bolo ine. Sam mi povedal veci, z ktorych chapem, ze sa mu to so mnou paci, ma ma rad.. tak preco to dalej rozpitvavat. Skor mi napadol ten dovod, preco som nad tym zacala premyslat.
Strach? Ziarlivost? Alebo zenska marnivost? Nuda? Posrata psychika z detstva "vdaka" ktorej mozem ist doprdele? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 24.7.2007 22:37 Post subject: |
|
|
neviem ako u mna ale u mna je to ziarlivost a moj blok v hlave ze sa JEJ nikdy nevyrovnam a ze ona bude stale nieco viac lebo bola prva.. som psychopat viem _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Tue 24.7.2007 22:45 Post subject: |
|
|
tak neco podobneho mam taky...sam od sebe me jednou proste povykladal proc se chova tak a tak,co je toho pricinou...samozrejme ze jeho prvni holka,s kterou byl pres 3 roky...takze neustale premyslim jestli me s ni nesrovnava,pac byla fakt nadherna,postava dokonala atd...a nekdy mu vsecko pri hadce vmetu do xichtu
proste taky premyslim,jestli byla lepsi...taky byla prvni ze jo,uz enom to a taky porad premyslam,proste jak je mozne ze je se mnou,kdyz secky holky predemnu mely dokonalu postavu a vzhled a mely prsa na ktere je on tak uchylny a ja je nemam...
vim,sou to blbosti,nejlepsi je neresit a kdyz je secko ok tak neresim..je se mnou? je..a kdyby me nemiloval a neco by se mu nelibilo tak by se mnu nebyl....ale beda jak se objevi cervicek pochybnosti,pak je to v prdeli.. _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 24.7.2007 22:47 Post subject: |
|
|
jak to tak citam este ze neviem aku mala postavu,.... to by ma dorazilo...
su teraz ale s nami mishaa tak snad su spokojni nie? aj ked moje paranoje nezastavi nic _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Tue 24.7.2007 22:52 Post subject: |
|
|
no prave,ja znam temer fakt kazdu jeho byvalu...to je hrozne
no,je to pravda bubli,inac by s nama nebyli...ale v tomto sme na tom stejne,jedine sa fakt jit lecit _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Wed 25.7.2007 11:05 Post subject: |
|
|
na tohle se prostě neptej,bud ti to řekne sám a nebo ne,každopádně kdyby mu to hodně nevyhovovalo tak ti to dá nějak najevo.
navíc s přirozenou chlapskou ješitností jsou na tom muži mnohem hůř _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 25.7.2007 12:58 Post subject: |
|
|
man: rozpravaj mi o tom, prosim |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Wed 25.7.2007 13:39 Post subject: |
|
|
Bubli ja viem, že toho chrobáčika máš stále v hlave (a určite odtiaľ tak skoro nezmizne), ALE: to, že má niekto PRVÉHO sexuálneho partnera ešte nič neznamená . Ja sa na to vždy snažím pozerať asi takto: KAŽDÝ má niekoho PRVÉHO, že jo. Ale skús sa zamyslieť nad tým, či bol aj Tvoj prvý priateľ ten NAJ v sexe? U mňa určite nebol . Dokonca aj tí ďalší boli fajn, ale najviac si v tejto oblasti rozumiem s mojim súčasným priateľom. Čo na tom, že sme isté veci robievali LEN s bývalým (pretože súčasného by som na to nenahovorila)? Jo, niekedy ma to tak trochu mrzí, ale prieteľ mi tieto veci vynahrádza iným spôsobom . Tiež som sa párkrát zamýšľala nad tým, aké mohli byť priateľove ex v posteli, ale nikdy som to nejako hlboko neanalyzovala.. Načo? Je to minulosť a žijeme pre prítomnosť. Myslím, že sa priateľ so mnou v posteli nenudí, snažíme sa do toho vkladať vždy niečo nové, takže si nelámem hlavu nad tým, či som lepšia alebo horšia ako jeho ex-ky.. _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Sex |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 120, 121, 122 Next
|
Page 1 of 122
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|