sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Pecičko! :)
Co pomine a co me ceka
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 59, 60, 61  Next
 
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Lolita
konec


Joined: 07 Apr 2008
Posts: 8827

PostPosted: Fri 26.1.2018 11:16    Post subject: Reply with quote

chant, to jsou úžasný zprávy, přeju, ať vše vyjde, jak si přeješSmile
Back to top
View user's profile Send private message  
Člověk
jsem duhová víla


Joined: 10 Jan 2010
Posts: 13676

PostPosted: Fri 23.11.2018 3:19    Post subject: Reply with quote

můžete mi prosím někdo poslat zkopírovaný můj příspěvek z 2017? (mám opice) díky!
_________________
* Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *

** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
Back to top
View user's profile Send private message  
Člověk
jsem duhová víla


Joined: 10 Jan 2010
Posts: 13676

PostPosted: Fri 23.11.2018 4:46    Post subject: Reply with quote

no schválně zkusím napsat jak 2018 proběhl. jsem zvědavá na porovnání s tím, co jsem sem loni psala.

takže 2018:
v souhrnu velmi úspěšný rok po všech směrech, velmi intenzivní rok, kdy nebylo moc času na odpočinek a jela jsem na plný plyn.
Arrow ještě v prosinci byly ukončený všechny moje operace a s výsledkem jsem více než spokojená. konečně to je za mnou!
Arrow na začátku roku proběhl trip s přítelem do překrásné oblíbené Tasmánie
Arrow moje víza byla schválena
Arrow brzo na to jsem dokončila trénink pro instruktory jgoy s Gregorem Maehle
Arrow asi 2 týdny na to jsem dostala nabídku učit jógu v jednom studiu. říkala jsem si, že to nemůžu odmítnout, ale uvnitř jsem si tím pořád nějak nebyla 100% jistá a nakonec jsem tu nabídku odmítla a jsem ráda. nechtěla jsem cítit takovou tu "nutnost", že tam "musím" být každou sobotu... a že by mi to omezilo, když např. chci někam jet atd. nechtěla jsem, aby se z mé jógy stala moje povinnost, ale aby to stále zůstalo vášní a zábavou
Arrow místo toho jsem si založila vlastní jógu, kam nejprve začali chodit jen moji známí a kamarádi a nějak se to rozkřiklo, že teď tam chodí lidi, co neznám a je to paráda. a hlavně když potřebuji, tak to můžu vynechat, změnit čas cokoliv (což sice nedělám, ale necítím tu zavázanost. taky vím, že to nemusí být perfektní narozdíl od učení ve studiu, kde bych se cítila pod tlakem).
Arrow od ledna jsem začala pravidelně chodit na gymnastiku a handstandy a zatím dokážu balancovat tedy jen tak 10 vteřin, ale zlepšuje se to Smile
Arrow asi nejdůležitější událost tohoto roku - potkala jsem skvělou kámošku. úplně haluzově, na stěně a jmenuje se stejně jako já (a je to Češka). to mi zvedlo kvalitu života asi tak o 150%
Arrow s ní jsme začaly pravidelně lézt, přihlásily se do lezecké akademie 2x týdně, přešly jsme první část treku Cape to Cape (=trek po západním pobřeží). je to spřízněná duše, má stejné koníčky, je s ní sranda... je to skvělé. ještě s jednou kamarádkou teď tvoříme takovou trojku, podnikáme výlety, dámské jízdy, koncerty atd.
Arrow letos proběla opět Blazing Swan (obdoba Burning Mana, jen menší a po australsku), ale rozhodla jsem se, že pro mě naposled a příští rok již nejedu
Arrow na začátku zimy (českého jara) jsem se s kamarádem přihlásila na kurz plavání a konečně jsem se naučila kraula, i když stále na tom pracuji.
Arrow v zimě (českém létě) jsem jela sama cestovat na ostrov Siberut a několik dní strávila v džungli v kmeni Mentawajů a byl to jeden z těch zážitků, které mi zůstanou navždy. byl to unikátní nezapomenutelný zážitek. pak jsem jela na Sumatru navštívit džungli a orangutany a to bylo trochu smutné vidět, jak ta džungle už tam skoro není a stále ubývá Sad
Arrow fyzicky mám pocit, že jsem nebyla v lepší kondici
Arrow v práci jsem dostala 2x přidáno a je to tam teď skvělé, jsem hlavní sestra, asistuju hlavně operace a celkově jsme se rozrostli, klinika se zrenovovala a hlavně zubař, se kterým to bylo dřív občas fakt těžký (cholerik), na sobě začal pracovat a chová se velmi hezky. cítím, jak si mě tam váží, jak jsou rádi, že pro ně pracuju. je to teď super.
Arrow s přítelem taky dobrý, měli jsme jednu lehčí krizi (možná to bylo jen z mé strany, nevím), ale vykomunikovali jsme to a já se teď cítím šťastná i po této straně. tak hezky to teď klape Smile
Arrow jinak jsem pracovala trochu na komunikaci a řekla bych, že se to zlepšilo. a to i v rámci angličtiny. ale stále je na čem pracovat.
Arrow jinak jsem někdy začátkem roku začala opět se španělštinou a věnovala se jí každý den, ale bohužel se mi to nepovedlo udržet, resp. nešlo dělat tolik věcí najednou a španělština šla opět do kopru. ale jednou to příjde!
Arrow knížek jsem taky stihla pár přečíst, mám tu ještě jednu kamarádku, se kterou si zas dáváme knižní tipy a to je taky fajn.
Arrow zdraví bylo super, byla jsem nemocná jednou za celý rok (po několika letech)... a to byla nějaká viróza, kterou jsme tu dostali každej. naštěstí to bylo asi jen 3 dny, jinak super.

Arrow ještě nás letos čeká výlet s přítelem do Laosu přes Vánoce a Nový rok.

celkově jsem velmi spokojená s tímto rokem.

2019:
Arrow si přeju aby byl ve stejném duchu jako ten letošní.
Arrow chtěla bych se věnovat tomu, co dělám, pořád dělat jógu a meditaci, v handstandech se zlepšit na 30 vteřin balancování, pokračovat v lezení.
Arrow taky pořád pracovat na komunikaci a na angličtině.. přemýšlela jsem, že bych se zkusila přihlásit na nějakou dobu do skupiny Toast Masters... ale sbírám odvahu plus tedy musím nejprvě něco omezit (možná lezeckou akademii), abych to případně stíhala.
Arrow jinak jsem dostala od jednoho kamaráda veškeré vybavení windsurf, tak bych chtěla letos zahájit svou první windurfovou sezónu.
Arrow brzo budu moci žídat o trvalý pobyt, tak to mě asi taky čeká (papírování opět) a to asi zas bude trochu na delší trať, ale aspoň už to bude z krku
Arrow chtěla bych, abysme s holkama podnikly zas spoustu akcí a dokončily ten Cape to Cape
Arrow ráda bych jela na nějaký výlet přes Velikonoce, možná Blue mountains?
Arrow Bhutan se zatím konat asi bohužel nebude, ale jedeme do Evropy (tedy snad) a já bych ráda uskutečnila výlet s kamarádkou z Londýna do Gruzie. snad to půjde v rámci jednoho měsíce nějak skloubit i s Českem.
Arrow jinak si přeju, ať to klape s přítelem a ať jsme zdraví.
Arrow taky bych se šla ráda potápět na jeden ostrov tady nedaleko u Geraldton. to se snad povede.
Arrow seznámila jsem se s pánem, co pracuje tady jako marine scientist a pracuje na obnově trávy a rostlin v oceánu a bylo by super, kdybysme se mohli jako dobrovolníci s přítelem nějaké akce zúčastnit a pomoct na obnovu oceánu.
Arrow v podstatě jestli to bude podobné jako letos, tak budu spokojená. asi mi nic letos nechybělo.
_________________
* Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *

** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
Back to top
View user's profile Send private message  
hope
Válenka Domácí


Joined: 18 Jan 2007
Posts: 29000

PostPosted: Fri 23.11.2018 12:00    Post subject: Reply with quote

Člověk wrote:
Člověk wrote:


plány na 2017:

- začínáme řešit víza a jsem zvědavá, jak to dopadne, bude to zajímavé
- taky jsem zvědavá, jak dopadnou všechny ty operace, co podstupuju, jestli se to povede, což se dozvím zhruba za 6 měsíců
- chtěla bych jet na prázdniny ČR a Slovensko, fakt se mi už stýská a úplně jsem to zapomněla, jaký to tam je.

jinak očekávám (nevím, ale tak nějak cítím), že se v příštím roce stanu hlavní sestrou na klinice. chtěla bych se více naučit dělat operace (hlavně takové ty větší zákroky).

v roce 2017 mám několik oblastí, na které bych se chtěla zaměřit:
- stále se věnovat józe, lidskému tělu a tomu jak funguje, minimálně jako letos
- pracovat na svých komunikačních schopnostech (jak na pracovní tak na osobní úrovni, včetně zlepšení angličtiny)
- mít větší trpělivost s lidmi, více se s ostatními radovat a umět lépe pracovat s negativními stránkami
- "be confortable with beeing unconfortable"
a pochopitelně stále budovat náš vztah s přítelem a stále se mít rádi minimálně jako doteď.

byla bych ráda, kdyby se dobře vyřešily všechny ty věci z 2016 a 2017 ke mě byl jemnější a mírnější, protože jsem už celkem po tom všem unavená a potřebovala bych momntálně ve svém životě trochu odpočinku, povzbuzení a pěkných a pozitivních událostí, abych už nemusela neustále něco řešit. dobít baterky.


. o víza jsme požádali a zatím stále bez jakékoli odezvy čekáme (ale to je normální).
- prošla jsem strašně moc operacema (ani už nevím kolik jich bylo)... poslední operace mě čeká tento pátek a snad to bude ok. ale nechci předbíhat. člověk nikdy neví. každopádně díky tomu jsem měla i spousta volna, kdy jsem hodně četla a přečetla jsem ještě víc knih jak loni
- užili jsme si skvěle Blazing Swan
- jeli jsme do Česka i na Slovensko, seznámili se s rodiči a byla to super dovolená Smile
- hlavní sestrou jsem se taky stala a asi mi to už zůstane (i když nejsem full-time a hlavně ani nechci být)
- začala jsem operovat, dneska jsem poprvé operovala člověka v plné anestezii.. ještě se mám co učit, ale už tak nějak i vím co a jak a to je super Smile
- na komunikačních schopnostech jsem zapracovala, naučila jsem se víc říkat, co chci a angličtinu jsem si taky zlepšila (i když stále je co zlepšovat).
- trpělivost s lidmi... no, pořád na tom pracuju Laughing někdy je to lepší, někdy horší. záleží, jakou mám náladu. ale asi mě maj lidi rádi. minimálně pacienti jo, podle toho, že se na mě prej vždycky ptaj a chtěj, abych jim asistovala Smile
- vztah se stále vyvíjí a někdy je to dobrá škola pro nás oba. ale rádi se pořád máme Smile
- jinak jsem vystudovala školu pro instruktory jógy u Gregora Maehle, chybí mi už jen jeden modul a je to.
- jógu jsem cvičila prakticky denně... až na výjimky, kdy jsem byla po operaci apod.

v podstatě tak nějak to všechno bylo, jak jsem si myslela, že to bude. ale lehký rok to úplně nebyl. ale asi jsem se s tím naučila o něco lépe pracovat než rok předtím.


2018:

- těším se na Tasmánii (strašně se těším!!) a pak hned na to na Blazing Swan, kam nás pojede letos ještě větší banda jak loni Smile
- doufám, že se vyřeší víza (to je vždycky taková loterie)
- krom Tasmánie bych se chtěla ještě někam podívat v zimě. buď do Cairns a přítelem anebo sama někam do zahraničí (pokud budu mít ty víza... třeba na Borneo)
- chtěla bych začít vést od nového roku skupinové lekce jógy
- chtěla bych se znovu začít učit španělsky
- víc hrát na didgeridoo a víc lézt
- původně jsem si myslela, že chci změnit i práci, ale teď je to tam fajn a zubař se ke mně chová ne jako k sestře, ale jako kdybych byla zubař/rovnocenný partner, tak tam letos ještě možná zůstanu. baví mě ty operace, je to dost zajímavé. jestli bych měnila práci, chci se věnovat asi tomu. a chci zvýšit plat.
- od nového roku bych chtěla začít chodit na kalisteniku
- tento rok tipuju, že bude hodně o sportu a asi budu i dost pracovat..
- ještě bych se chtěla naučit méně mluvit a aby mě nic nerozhodilo (což není až tak špatné.. ale stále ještě se dostávám pod vliv okolností, které se dějou.. chtěla bych se dostat fakt do fáze, kdy to vše zvládám na háku bez emocí a bez toho, aniž by mi záleželo na mínění okolí)

no celkově ten rok 2018 bude takovej, abych pak v roce 2019 mohla více cestovat. asi bych měla víc tedy i šetřit. v roce 2019 se chci jet podívat do Bhútánu (nevím, jestli to teda výjde).
Back to top
View user's profile Send private message  
Člověk
jsem duhová víla


Joined: 10 Jan 2010
Posts: 13676

PostPosted: Sat 24.11.2018 1:38    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
_________________
* Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *

** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
Back to top
View user's profile Send private message  
sun Topic
kytky 7, meta: 14150
kytky 7, meta: 14150


Joined: 19 Jan 2007
Posts: 13939

PostPosted: Fri 30.11.2018 9:18    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
View user's profile Send private message  
Člověk
jsem duhová víla


Joined: 10 Jan 2010
Posts: 13676

PostPosted: Fri 30.11.2018 11:53    Post subject: Reply with quote

jéé! saxofon Love to bych taky chtěla.. ale nestíhám ani didgeridoo. ale jakmile se vyskytne trochu víc času, tak saxofon je můj next step Smile
_________________
* Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *

** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
Back to top
View user's profile Send private message  
culotes
kytky 5, meta: 4950
kytky 5, meta: 4950


Joined: 03 Jan 2007
Posts: 4773

PostPosted: Fri 7.12.2018 19:25    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek


Last edited by culotes on Fri 7.12.2018 19:31; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message  
culotes
kytky 5, meta: 4950
kytky 5, meta: 4950


Joined: 03 Jan 2007
Posts: 4773

PostPosted: Fri 7.12.2018 19:26    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek


Last edited by culotes on Sat 8.12.2018 15:08; edited 3 times in total
Back to top
View user's profile Send private message  
Kess
kytky 5, meta: 7050
kytky 5, meta: 7050


Joined: 03 Jan 2007
Posts: 6818

PostPosted: Fri 7.12.2018 23:13    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
_________________
Jen lidská mysl dokáže udělat z nebe peklo a z pekla nebe.
"Největším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochoten zemřít." Honoré de Balzac
Back to top
View user's profile Send private message  
gigli
kytky 7, meta: 14150
kytky 7, meta: 14150


Joined: 03 Jan 2007
Posts: 14083

PostPosted: Sat 8.12.2018 9:10    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
View user's profile Send private message  
culotes
kytky 5, meta: 4950
kytky 5, meta: 4950


Joined: 03 Jan 2007
Posts: 4773

PostPosted: Sat 8.12.2018 15:03    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
View user's profile Send private message  
Kačenka
&


Joined: 01 May 2007
Posts: 10021

PostPosted: Sat 8.12.2018 20:38    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
View user's profile Send private message  
Willow
The mean one.


Joined: 26 Sep 2007
Posts: 6734

PostPosted: Sat 8.12.2018 21:24    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
_________________
In the tide of hate
Throw down the counterweight
Tear up that flag and say
You’re worthy of more
Back to top
View user's profile Send private message  
alishka
kytky 7, meta: 12150
kytky 7, meta: 12150


Joined: 03 Jan 2007
Posts: 11957

PostPosted: Sun 9.12.2018 18:43    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
_________________
Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist
Back to top
View user's profile Send private message  
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 59, 60, 61  Next
Page 47 of 61

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
additional terms