|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Mon 19.3.2007 16:00 Post subject: Výměna manželek |
|
|
Sledujete tuhle reality show? Co si o tom myslíte? Šli by jste do toho? _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Mon 19.3.2007 16:03 Post subject: |
|
|
Odpovědi: Někdy sleduju. Je to kravina - ztrapňovat se před celým národem, a navíc, když člověk ani neví, do čeho jde. Nešla bych do toho. |
|
Back to top |
|
|
Nells kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Mon 19.3.2007 16:03 Post subject: |
|
|
jo, zrovna vcera jsem se divala, bylo to docela hrozne... ne, nesla bych do toho. mati nas porad strasi, ze se tam prihlasi, ale ja ji oponuju s tim, ze stejne v ten tyden nebudu doma
ale chapu ty lidi, ze tam jdou, potrebujou treba prachy, muze jim to hodne dat - zacnou si vazit svych protejsku, nebo naopak pochopi, ze je cas na rozvod a takovety veci |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Mon 19.3.2007 16:08 Post subject: |
|
|
nešla bych do toho ani za nic. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
cooky kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Mon 19.3.2007 16:10 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by cooky on Tue 14.10.2008 17:02; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 19.3.2007 16:10 Post subject: |
|
|
Já sleduju - včera byla docela dobrá Doufám, že se to v tomhle duchu ponese celé, ty předím mi přišli takové o ničem. Ted je to lepší.
Já se tím docela bavím, sama bych do toho asi nešla, ale nepříjde mi to nijak uhozené. Lidi pro prachy a zábavu dělají horší věci. A není pravdilo, že se nutně musíš před celým národem ztrapit. |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Mon 19.3.2007 16:11 Post subject: |
|
|
jj, na to koukam
do tech ceskejch bych asi nesla, nudilo by me to, ale tady to sleduju jednak kvuli ruznym dialektum, to je nadhera, v kazdym dile je to krasne poznat, protoze vymeni vzdycky treba S a J Nemecko, Z a V..., pak me fascinujou Nemky jako takove, nekdy si rikam, ze jsou uplne jine, nez Cesky a pak se u toho naucim hodne hovorovou nemcinu...muj posledni ulovek die Schnauze voll haben
nesla bych do toho, svoje problemy si umi vyresit i bez asistence 50 milionu divaku (ne, ja nevim, kolik lidi to sleduje...to jsem jen tak placla) |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:08 Post subject: |
|
|
Nesla bych do toho ani náhodou myslím, že to ukazuje až moc soukromí.
-> Minule tam byla rodinka od nás (asi 5km vzdalený) vesnice. To jsem se bavila. Ta holka, co tam byla chodila se mnou na zakladku o rok výš. To jsem se fakt bavila, protože mi dokázala, že je ještě větší trubka než jsme si mysleli dřív a ten její manžel (nebo přítel, nebo co to bylo ) to je abnormální blbec. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:20 Post subject: |
|
|
a ještě bych dodala, že o těch ženskejch, co mají doma malý děti a odjedou na těch pár dnů pryč, si myslím, že jsou totální pí... Já to moc nesleduju, ale při jednom díle tam bylo malý dítě, tipnu si tak 3letý a brečelo jako když ho na nože berou a volalo "maminko neodcházej". _________________
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:28 Post subject: |
|
|
jenze na druhou stranu treba potrebujou ty penize, pro nekoho ten obnos nemusi byt malo. ja jsem treba byla od velmi brzkyho veku v jeslich a pry jsem mesic taky stala modra u dveri a rvala, celou dobu, ze chci maminku. nemyslim si, ze by me to nejak poznamenalo a jinak to tehdy neslo, rodice me meli ve 22 - nebyla jsem zrovna planovana.
treba ta pani minule - kdyby neco, nechavam ti tady 50korun nebo ze ona neji, aby se najedl manzel.. to je prece hrozny.
o tom vcerejsku nemluvim; ja nekam prijet a tam mit vsi, tak prachy neprachy, asi fakt zdrham. z otho, jak tam zili, ze se mi fakt delalo spatne. obdivuju tu zenskou, jak to zvladla. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
Nells kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:29 Post subject: |
|
|
jo, ten zachod, to byl fakt hnus |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:31 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:32 Post subject: |
|
|
Mery, já vím, já taky prořvala celou školku , ale ono když ti máma odchází s kuframa, tak si myslím, že to dítě může být fakt v šoku. _________________
-Woody Allen-
Last edited by Suny on Mon 19.3.2007 17:36; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:34 Post subject: |
|
|
Merykara wrote: |
treba ta pani minule - kdyby neco, nechavam ti tady 50korun nebo ze ona neji, aby se najedl manzel.. . |
Já už jsem psala, že ji "znám" ... ono to u nich je docela zlý, ted je vyhodili i z toho bytu, protože to nemohli utáhnout. On jí prej sem tam, když se jde opít zmlátí a ona prý nikam ani nesmí chodit. |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:35 Post subject: |
|
|
jo, to muze. ale z vlastni zkusenosti vim, ze dite muze vysokovat kde co, aspon teda to nase nejmladsi
choco - mama vcera rikala neco o 60000? nic extra na to, abych ze sebe delala pred narodem blba a pustila lidi takhle moc do soukromi.
ale fakt nevim, podlozeny to nemam. ja myslela, ze 30, ani nevim proc. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 52, 53, 54 Next
|
Page 1 of 54
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|