View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Yasmine kytky 1, meta: 175
|
Posted: Tue 29.4.2008 14:55 Post subject: "Nemam co na sebe" :) |
|
|
otazka, ktera muze byt treba dobrym nametem pro diskuzi:)
jistema vetsina z nas plne satniky, a presto mame pocit, ze nemame co na sebe, ze se nam k nicemu nic nehodi, atd...
jak se s tim vyrovnavate, jak to resite? koupenim neceho noveho co satnik ozivi?
za jak dlouho se vam vase graderoba "okouka" ?
nebo z ceho myslite ze vznika pocit nemam co na sebe - a jak proti tomu bojovat ..ja simyslim, ze je to subjektivni nazor mnoha zen, nepravdivy _________________
They call me The Wild Rose But my name was Elisa Day Why they call me it I do not know... |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 29.4.2008 15:02 Post subject: |
|
|
plné šatníky, já svoje hadry zbalim do jedný sportovní tašky, a když někam jedu beru si celou skříň (skříňku)
u mě nemám co na sebe znamená: džíny jsou prodřený mezi nohama boty se rozpadaj, na mikině jsou žmolky, svetr je tak vytahanej a sežmolkovanej, že bych s nim nepřikryla ani psa..o tričkách nemluvě.. u mě to znamená, že funkční období daný věci skončilo..nepatřim mezi ty co mají 10kalhoty 25 triček, a tak podobně.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Tue 29.4.2008 15:02 Post subject: |
|
|
Já myslím, že je na to nejlepší otevřít skříň a zkusit zkombinovat starý věci tak, aby vzniknul nový model Mám pocit, že se naše vlastní věci strašně rychle okoukají a máme pocit, že už jsou starý a proto už něco novýho potřebujeme, ale pro cizí lidi můžou bejt právě tyhle věci zajímavý a hezký. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Berus kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Tue 29.4.2008 15:11 Post subject: |
|
|
Pocit nemam co na sebe je u me celkem opravneny, protoze vyjma jednoho uletu v Praze jsem skoro rok nebyla nakupovat obleceni a tak opravdu nemam co na sebe. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 29.4.2008 15:54 Post subject: |
|
|
Já nemám co na sebe, protože závratným tempem přibírám _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Agnes a Krocan :D
Joined: 23 Apr 2008 Posts: 3464 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Tue 29.4.2008 16:09 Post subject: |
|
|
Ja taky nic nemam, ale fakt skoro nic...navic neumim nakupovat a ani nevim, co se ke mne ted hodi, je to katastrofa |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Axioma coin-operated girl
|
Posted: Tue 29.4.2008 16:24 Post subject: |
|
|
Moje nejoblíbenější kousky jsou tři černé svetry, pořád je střídám, nevím, co budu dělat v létě A další asi nějaký spodní prádlo. Joooo, vlastně, co bych nedala rozhodně pryč jsou šátky, ty miluju
Jinak nic, pže jsem v poslední době hrozně ztloustla, takže třeba trička mi nejsou skoro žádný Ale největší krizi mám s kalhotama, momentálně mám dvoje - jedny elegantnější a rifle, který se pomalu rozpadají. Jenže nakupování kalhot fakt nesnáším, málokterý mi jsou a přijdou mi hrozně drahý. _________________ Not all those who wander are lost.
There is so much love in me. |
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
Posted: Tue 29.4.2008 16:50 Post subject: |
|
|
Tak tohle znám až moc dobře. Mám skříň narvanou k prasknutí a každou chvilku si něco koupím, ale stejně mám tenhle pocit docela často.
Zrovna dneska ráno, když jsem si nemohla vzít svoje oblíbený džíny (jsou v prádle), jsem hystericky zkoušela jednu věc za druhou a nic se mi na mě nelíbilo, tak jsem to házela všude po zemi...
Stejně jsem pak vyšla z domova v hadrech, ve kterých si teď připadám jako socka a to jen proto, že už bych přišla pozdě do práce.
Mám několik oblíbených kombinací, ale průšvih právě je, když je většina toho v prádle a já musím vytáhnout něco, co často nenosím, a nevím, s čím to kombinovat.
Mám hrozně moc svršků, ale mám problém s kalhotama a se sukněma, protože málo co mi dobře sedí . _________________ ***Člověk nikdy nesmí přestat snít.*** |
|
Back to top |
|
|
zbrody kytky 4, meta: 3750
|
|
Back to top |
|
|
Shar- kytky 3, meta: 950
|
Posted: Tue 29.4.2008 16:59 Post subject: |
|
|
Já mám spíš problém, že si nakupuju spoustu věcí, ale už neuvažuju nad tím, jestli se k sobě hodí. Takže oblečení mám hodně, ale jen něco jde kombinovat, takže toho moc nemám |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
zbrody kytky 4, meta: 3750
|
Posted: Tue 29.4.2008 17:02 Post subject: |
|
|
Jinak já jsem taky udělala důkladnou revizi šatníku. Ta zhruba polovina, kterou jsem už nechtěla mi vydělala docela hezký peníze |
|
Back to top |
|
|
|