View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
le chat kočka
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:01 Post subject: propadnutí před maturitou:( |
|
|
holky já jsem pěkně v prdeli:(. za měsíc a něco maturuju, ale propadám z matiky...vůbec nevím, co mám dělat, letos prostě bereme látku, která mi absolutně nesedí, nerozumím jí, nedokážu vypočítat ani jedinej příklad...máme celkem dvě známky a ty moje jsou: 4-, 5. zítra píšeme zase, dneska mám sraz s kamarádkou, aby mě to doučila, ale já jsem na tu matiku prostě tak blbá, že mi to stejnak nepomůže . mám hroznej strach, že mě nechá propadnout před maturitou. to bych asi nepřežila. nebo že mě nechá projít, ale nedám maturitu, protože budu do poslední chvíli vystresovaná z tý matiky a nebudu se učit na maturitu. holky poraďte mi, co mám dělat. nebo neznáte třeba někoho, kdo byl ve stejný situaci? já jsem fakt úplně zoufalá . |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:03 Post subject: |
|
|
Možná by se hodilo najít pravidelný a odbornější doučování....držím pěsti... |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:05 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
le chat kočka
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:05 Post subject: |
|
|
terinas wrote: | Možná by se hodilo najít pravidelný a odbornější doučování....držím pěsti... |
já vím, ale ono už to asi teď nemá cenu, tohle co píšeme je poslední písemka, pak už do konce roku nic psát nebudeme...a ten náš matikář je fakt nejhorší, vím že mě bude dusit až do svaťáku a až na poslední chvíli mi řekne, jestli mě nechá nebo ne:(.s ním se prostě nedá rozumně domluvit. |
|
Back to top |
|
|
le chat kočka
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:06 Post subject: |
|
|
Ruth A. wrote: | a co je to za látku? |
jsou to derivace a integrály + jejich využití, tzn. počítání obsahů a objemů. |
|
Back to top |
|
|
Rory Guest
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:06 Post subject: |
|
|
Len take OT-Ake ucivo berete?
Mne sa prave zdalo,ze ten rok pred maturitov sa bralo nieco take ,co sa da pomerne naucit aj ked tomu nechapes.Moj pripad.
ed.Uz mi bolo odpovedane.
Integraly sa daju naucit,je to len o vzorcoch.
A myslim,ze ti staci dostat aj 4 z tejto pisomky,a nenecha ta prepadnut. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:10 Post subject: |
|
|
le chat: Tak přinejhorším by ses ještě mohla nechat vyvolat, to by šlo ne? Zkus se dnes naučit co nejvíc a zítra napsata spon na tu 4.... |
|
Back to top |
|
|
le chat kočka
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:12 Post subject: |
|
|
terinas wrote: | le chat: Tak přinejhorším by ses ještě mohla nechat vyvolat, to by šlo ne? Zkus se dnes naučit co nejvíc a zítra napsata spon na tu 4.... |
jenže u něj se prostě nedá nechat se vyvolat, to u něj prostě neexistuje...jeho styl výuky je naprosto jinej než u ostatních, je to prostě starej dědek ze starý školy, kterej uznává jen to, když napíšeš dobře písemku - jinak máš prostě smůlu:( |
|
Back to top |
|
|
Rory Guest
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:14 Post subject: |
|
|
Le chat>Urcite da jeden priklad aj na obycajne derivacie a integraly,co sa da podla vzorcov zvladnut lahko.Chapem,ze mozno to vyuzie je uz trocha o chapani.Ale ked budes mat dobre aspon tento jeden najlahsi typ uloh,urobis to na tu 4. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:14 Post subject: |
|
|
To je zvláštní.... No v tom případě upaluj k sešitu a snaž se...Jestli se to dá naučit, jak říká Rory, tak na to sedni co nejdřív a nepřemýšlej, co bude, když. Ted je důležitý se to snažit naučit. Řešit co dělat, až to napíšeš blbě je ted blbsot. |
|
Back to top |
|
|
le chat kočka
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:16 Post subject: |
|
|
rory
ale u něj i dva příklady dobře třeba ze sedmi je na 5 |
|
Back to top |
|
|
Rory Guest
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:16 Post subject: |
|
|
A hlavne nestresuj,lebo ti to nenaleze do tej hlavy.Drzim palce. |
|
Back to top |
|
|
Rory Guest
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:17 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
le chat kočka
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:19 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Rory Guest
|
Posted: Mon 21.4.2008 12:22 Post subject: |
|
|
Tak ti neostava nic ine len pustit sa do toho a dufat.
Mozno napokon sa prejavi ako nie tak zly ucitel a nenecha ta prepadnut,co by s tebou este robil na komisionalkach,zbytocna praca pre neho.Podla mna ta necha prejst. |
|
Back to top |
|
|
|