|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Nakupujete v levné módě? |
ano, nemívám s věmi tam pkoupenými problém a ceny je sympatická |
|
8% |
[ 4 ] |
ne, mám s těmi obchody špatnou zkušenost(trička se mi rozpadly, nevydrží mi apod..) |
|
13% |
[ 6 ] |
ne, protože se mi věci tam nelíbí, nedokážu si tam vybrat. |
|
39% |
[ 18 ] |
ne, bylo by mi trapně, že jsem jak socka |
|
8% |
[ 4 ] |
jo, občas si něco odsud koupím, je to výhodné ale větší důvěru mám ke značkám |
|
21% |
[ 10 ] |
nnakupuju zde tak 50% oblečení, spíš trička, ponožky, džíny a podobný věci co bych ráda častěji měnila |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 46 |
|
Author |
Message |
Shrew _______________
|
Posted: Fri 15.2.2008 20:03 Post subject: Levnější obchody s oblečením:) |
|
|
Pročítala jsem si tu nějaký témata a tak, koukala na fotky oblečení, které si kupujete, no a nabyla jsem dojmu, kterému se mi nechce věřit...
jako studentka a jako člověk, který rád investuje do jiných věcí než je moda, tak se nestačí divit...no tak mě zajímá i tahle stránka nákupu...
aneb : Rodinka, Kaufland, Tesco, případně i Krach, Vše za 39, Hák a Hák či kamenné obchody Vietnamců, nebo levnější butiky s levnám prádlem z dovozu...
80% oblečení si kupuji tam, výjimku tvoří boty, pár zajímavých kousků oblečení, které seženu jen ve speciálních obchodech(např. batikované apod.)
občas mám taky věci z orsaye, HM, a podobně.
S kvalitou oblečení z podobných nízkorozpočtových krámů jsem zatím neměla problém. Kvalitou se vyrovnaly věcem z orsaye atd. Věci odtamtud koupené už mi pár let slouží bezvadně a v nezměněné kvalitě. Výhodou je mnohočetnost výběru variací, barevných kombinací, kterou bohužel ve značkových krámech postrádám (limitoané kolekce, jeden dominantní stylový prvek, apod.).
A co vy a obchody tohoto typu? _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude.
Last edited by Shrew on Fri 15.2.2008 20:08; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Fri 15.2.2008 20:07 Post subject: |
|
|
já oblečení nakupuju výhradně levné, mám pár oblíbených krámků, kde se za pár šupů dá oháknout velmi slušně, celkově v okolí platím za velmi dobře oblékanou osobu... měsičně utratím za oblečení v průměru 500kč |
|
Back to top |
|
|
Lenka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Fri 15.2.2008 20:08 Post subject: |
|
|
Tak jak sem už psala jinde,drtivá většina mého oblečení je z NY,boty nakupuju u Bati,Mustang,Reno,Puma atd-boty musí být vždy kvalitní.
Tady v Kotvě máme obchod Red Bush a kupuju si tady trička,každý týden mají nové zboží.Ale líbí se mi jen trička protože jsou pěkné,moderní.
Jinak u vietnamcu nenakupuju vubec,nemám kním důvěru |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Fri 15.2.2008 20:08 Post subject: |
|
|
Nenakupuju podle značek. Jsem ochotna si koupit oblečení jak v Tescu, u vietnamců, tak v Háku, NY, Zaře...do vyšších cenových kategorií styl Reserved, Next a Roxy nechodím, nemám na to peníze a naši by mi takové drahé oblečení nedotovali.
Nezáleží mi na tom, jaká to je značka, ale zda se mi kousek oblečení líbí a je mi příjemný. Pak se samozřejmě koukám trochu na cenu, protože si asi v Háku nekoupím například triko za 300, když lepší mohu mít z kvalitnějšího obchodu za stejnou nebo i měnší cenu. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 15.2.2008 20:10 Post subject: |
|
|
mě totiž připadá, že v dnešní době fakt neplatí levné oděvy = humus a nízká kvalita..fakt ten pocit mám a i vietnamci v těch kamenných krámcích se dost zlepšili..prostě já třeba vidím, jaký pěkný kusy oblečení (třeba mikin) tam občas jsou, že bych lepší v nějakém humanicu těžko sehnala. mají velký výběr a i to oblečení je modní a moderní...vhodně kombinuju a taky mi chválí věci, a já si v duchu říkám,jak jsem výhodně a pěkně nakoupila _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 15.2.2008 20:13 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: | Popravde 100x radsi sekac nez nejaky Hak a Hak nebo co
Ale to je tim, ze mam modu strasne rada. |
max, já právě schválně sekáče nezmiňuju..já nevim mě se přímo hnusí představa, že to přede mnou někdo nosil
a v sekáči jsem si nikdy nevybrala, možná je to tím, že u nás dobré sekáče nejsou, ale ty co mám projetý já..směs všeho možného a ..e e ..radši ne...
jinak já se taky ráda oblíkám hezky, ale myslím, že ikdyž se oblíkám levně, vypadám hezky a lidi mě i chválí oblečení (ačkoliv neví že je za 99 kč) )_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 15.2.2008 20:14 Post subject: |
|
|
Ale me se zda, ze vietnamci a zara/reserved/orsay/ny jsou v dnesni dobe cenove nastejno...
Ja si porad rikam, ze nejsem tak bohata, abych si mohla dovolit kupovat levne veci. Radsi si koupim drahe boty, ktere mi vydrzi nekolik let, nez sunty od vietnamcu, u kterych se mi po nekolika mesicich odlepi podrazka. A tak je to se vsim |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
|
|
Mě se třeba někdy líbí mnohem více věci u vietnamců, než ty hadry ve značkových obchodech.
A žádný oblečení od vietnamců se mi nikdy nerozpadlo, leda tak boty, které si tam teda už nekupuju.
Last edited by indulona on Fri 15.2.2008 20:14; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
|
|
Shrew wrote: | a i vietnamci v těch kamenných krámcích se dost zlepšili.. |
jo? možná se zlepšili, ale také zvýšili ceny, takže v důsledku se to podle mě moc nevyplatí._________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Fri 28.3.2008 11:07; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Fri 15.2.2008 20:16 Post subject: |
|
|
v sekacoch genesis a textile house si viem vybrat ,naposledy som si kupila uzasny cierny rolak s kratkym rukavom za 150 korun. Max Mara.
Ponozky, veci na doma a obcas nejake letne trika kupujem v obchdooch typu Tatiana- nepredavaju tam vietnami, skor take polske, turecke veci. No vacsinou tam maju jednotnu velkost a to mi je male, alebo su tricka strasne napisove , divoke co mi vadi. _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 15.2.2008 20:16 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: | shrew asi zalezi co od toho obleceni ocekavas a jak je pro tebe dulezita kvalita, stalost barev materialu nebo i strihy a styl... |
no já právě narážím na to, že v dnešní době to nelze paušalizovat a už se to provazuje..třeba jsem měla tričko z orsaye, který pouští červeně(((( a mám tričko z Hák a Háku, na sport, taky červený a nepouští ani trochu.
a podobně se mi to stalo i víckrát...
já chodím ráda hezky oblékaná jen si hledám stejnou kvalitu za nižší enu. a do orsay už jen tak znova nevlezu, to mě nakrkli tou červenou.
nebo mám šálu modrou z HM a pelichá úplně stejně jako šála z rodinky, která je barevnějc hezčí...
(tak to jen moje osobní zkušenosti, myslím, že s tou kalitou to je třeba už trochu i mýtus... )_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude.
Last edited by Shrew on Fri 15.2.2008 20:18; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Móda |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 1 of 6
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|