|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jannie SMALL CRIME
|
Posted: Wed 16.5.2007 14:17 Post subject: AORTA BOJUJE S DEPKOU!!! 2 |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:13 Post subject: |
|
|
hrozně moc si přeju zažít takovou tu počáteční fázi vztahu,tu krásnou bezstarostnou zamilovanost,to okouzlení.ty chvíle,kdy se fakt chodí na ty rande,fakt se na to chystat,všechno to prožívat,to jak se na mě podíval a kontrolovat jestli mi napsal.
pomalu se tyhle moje touhy shodujous těma co jsem měla v 15,ale ono se toho od těch 15 moc nezměnilo. jasně,několik lásek,pár chození,nějaký ty úlety či jak to nazvat.ale pořád ne to co bych si představovala.
občas když vidím jaký holky si dokážou udržet dlouhodobý vztahy (s odpuštěním fakt ty co mají v hlavě vymeteno) je pak samozřejmě otázka s jakýma klukama jsou,ale jsou,mají někoho kdo je má rád.
píšu blbiny,mě je prostě jen smutno,je mi líto všeho co jsem zkazila,co jsem ztratila a i toho že ted chci to co fakt nemá cenu.
_________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:18 Post subject: |
|
|
janeira wrote: | hrozně moc si přeju zažít takovou tu počáteční fázi vztahu,tu krásnou bezstarostnou zamilovanost,to okouzlení.ty chvíle,kdy se fakt chodí na ty rande,fakt se na to chystat,všechno to prožívat,to jak se na mě podíval a kontrolovat jestli mi napsal.
pomalu se tyhle moje touhy shodujous těma co jsem měla v 15,ale ono se toho od těch 15 moc nezměnilo. jasně,několik lásek,pár chození,nějaký ty úlety či jak to nazvat.ale pořád ne to co bych si představovala.
občas když vidím jaký holky si dokážou udržet dlouhodobý vztahy (s odpuštěním fakt ty co mají v hlavě vymeteno) je pak samozřejmě otázka s jakýma klukama jsou,ale jsou,mají někoho kdo je má rád.
píšu blbiny,mě je prostě jen smutno,je mi líto všeho co jsem zkazila,co jsem ztratila a i toho že ted chci to co fakt nemá cenu.
|
pod to bych se mohla podepsat... jeste kdyz vedle sebe vidim kamosku, ktere to po dlouhe dobe vyslo, zrovna, kdyz jsem to ukoncila, vzdala... ale vidim nadeji v letosnim lete, ani nevim proc, stejne budu jen zklamana... promin, jany, neplnohodnotna reakce _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:25 Post subject: |
|
|
a ja to mam presne naopak...vubec nechci nejakou tu pocatecni fazi,nevim,ale strasne me to desi....desi a znechucuje me predstava mit nekoho novyho...cim dal tim vic...a to uz to bude mesic... _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:29 Post subject: |
|
|
mesic neni zadna doba, zeno.
a navic - ta pocatecni faze ma taky neco do sebe. netusila jsem, ze bych tohle nekdy jetse rekla, ale je to vazne fajn. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:33 Post subject: |
|
|
ja vim,zeno, ze ta pocatecni faze ma neco do sebe, ale i tak me to neprestava desit a znechucovat ja proste nechci zazivat zase nejakou takovou tu nejistotu, nechci...
a hlavne v dlouhodobem casovem horizontu se stejne nevyskytuje nikdo,kdo by za to stal _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:34 Post subject: |
|
|
edit _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen-
Last edited by Suny on Sun 20.5.2007 10:49; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:39 Post subject: |
|
|
vsak jeste neprisel ten spravny cas, jen pockej. navic - vzdycky si nakonec muzes vzit me a byt se mnou stastna az do smrti.
suny - matury se neboj, ani v nejmensim. i kdybys nedostala jednicku - tak co. tyden na dva predmety je strasne moc casu, vubec se tim nestresuj.
chlap se taky vyresi, je trosku nefer nebo jak to nazvat, ze te necha se v tom placat ted, ale to zvladnes. ber to jako challenge; zvladnes to i pres nepriznive podminky.
ale chapu, ze to musi byt hodne zly, kdyz uz dostavas i depku z veku a stari/mladi. to se mne stava opravdu v tech nejsmutnejsich pripadech. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:41 Post subject: |
|
|
mery- jj,ja si te vazne vezmu a budem spolu bydlet v tom krasnym byte,cos nasla _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:45 Post subject: |
|
|
edit _________________
-Woody Allen-
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:47 Post subject: |
|
|
hele suny a nemuzete to proste probrat ted hned? ja teda vubec nevim, o co jde, ale tohle odkladani je hrozny a kontraproduktivni. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:49 Post subject: |
|
|
edit _________________
-Woody Allen-
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:53 Post subject: |
|
|
zku....a diplomka, metodiku nemuzu napsat ani za zlaty prase, proste nevim, copak za to muzu, ze sem v zivote nic podobnyho nepsala. Je me z toho akorat blbe. Za tyden uz to ma lezet v kniharstvi a ja jeste nemam hotovou praktickou, metodiku, diskuzi a na zaver jsem jeste ani nesahla. Neda se to stihnout. Ta čuza ze studijniho me ma tento tyden zapsat praxi...dneska to tam nebylo, zitra tam nejsou takze jestli to neudela v patek tak jeste budu muset behat kolem praxe. Jako by me nemohla uz pred mesicem kdyz jsem to tam nesla rict jestli me to uzna nebo ne.
citim se vyčerpana a blba |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:58 Post subject: |
|
|
suny-tak to zkus napsat o co jde,treba prijdeme tady na "nejaky reseni"...nebo se ti aspon ulevi....i kdyz....tot otazka _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 16.5.2007 18:07 Post subject: |
|
|
kecko, to bude dobrý..je toho prostě moc, do všeho stresy a tak..to přejde!
držím palce!
suny: ty taky neboj, maturita je první důležitá zkouška, ale v žádném případě není ta nejdůležitější. hlavně zachovat duchaplnost a pohotovost hele já byla tak vystresovaná, že jsem všechno zapomněla, ani na Orwellovu Zvířecí farmu kterou mám moc ráda, jsem si nevzpomněla a tak jsem místo toho řekla, že se mi tahle literatura vůbec nelíbí, že to není můj šálek čaje a vykecávala jsem se o Shakespearovi... na maturu se nedá dokonale naučit NIKDY! pochybnosti vždycky jsou, ale čím víc se stresuješ, tím je to horí. Já jela den před maturou s kámoškou na výlet do Prahy a pak ještě na pohár a bylo to super! žádný strach,ono se ti bude třeba zdát, že se a matuře všechno posere, ale výsledek bude v pohodě! Ty jsi chytrá a zodpovědná holka, ty TO DÁŠ!
a k tomu tvýmu : být tebou, budu se snažit být k nemu co nejupřímnější a otevřít se mu. dát do toho všanc sebe a pak uvidíš - protože pokud to on neocení a neodpustí ti, nestojí za to. Ale už žádné lhaní nebo vymýšlení. Nevím co a proč jsi dělala, ale jistě jsi k tomu měla ospravedlňující důvod, i kdyby tím důvodem měla být tvoje vlastní blbost, pud sebezáchovy, pocity neštěstí či co. nevím co jsi mu udělala, ale snad víš, jak to myslím...to platí všude _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 614, 615, 616 Next
|
Page 1 of 616
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|