|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rozárka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Fri 3.8.2007 12:54 Post subject: |
|
|
Stejně jako Man moc nechápu, co vás všechny na téhle značce tak strašně pobuřuje.. ? Je to jen chvilkový bum. Já třeba tuhle značku nosím hrozně ráda a rozhodně ne z důvodu, že bych se chtěla přiblížit celebritám nebo je snad nedejbože kopírovat... |
|
Back to top |
|
|
Damigella kytky 2, meta: 600
|
Posted: Fri 3.8.2007 14:07 Post subject: |
|
|
Faiby wrote: | Tak sem mela vcera poprvy tu cest potkat nekoho nazivo ohaknutyho do tehle spesl znacky..
na urade naproti me sedel cerstve plnoletej typek, no ukazkovej samponek..s rozervanyma dzinama Replay, Converskama a trikem s tygrem a velkym napisem Ed Hardy..plus mel jeste na ruce pyramidovej naramek ..pote co mu zacal zvonit mobil a ozvala se hlasita mp3 a melodie 50Centa, uz sem fakt nemohla dal zadrzovat smich..
vrcholem vseho bylo, kdyz do te mistnosti vstoupila stara baba, takova ta solarkova blond panicka, ta uz mela ovsem na sobe uplne vsechno od tehle znacky, s velmi viditelnymi napisy a na nohach ty jejich Ed Hardy "conversky" ..
fakt sem se tam vytecne pobavila
ja tohleto tak nejak nechapu..a docela me tam iritujou ty tattoo motivy...zvlast videt to na tech ceskych celebritkach apod. .. |
Tak každej má nějakej styl.. Jinej by zase mohl nadávat když by na tý poště viděl kluka v kalhotech s rozkrokem u kolen a plácačkou na hlavě, nebo nějakýho stoupence dětí květin v batikovanejch šatech a rozcuchanejma vlasama... Jako jestli se v tom ten "šampon" cítil dobře a má na to peníze, tak nevidim důvod to nenosit... sme ve svobodný zemi ne...
btw.nepochopila jsem smajlík u těch conversek
Jinak edhardy se mi líbí, sice ne všechno, něco mi tam přišlo fakt přeplácaný, ale některý věci maj hezký. Mám od nich čepky, jen škoda, že je tam všechno tak drahý.
Wild, Rozárka: ale to dost platíte za poštovný ne? |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Fri 3.8.2007 14:14 Post subject: |
|
|
Já nemám nic ani po tom netoužím ale na ostatních se mi to líbí.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 3.8.2007 19:21 Post subject: |
|
|
Damigella - poštovný je drahý, ale když to bere víc lidí najednou tak se to dá A na ebay jsou ceny mnohem lepší |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Fri 3.8.2007 19:27 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Faiby +
|
Posted: Fri 3.8.2007 19:36 Post subject: |
|
|
Damigella wrote: |
Tak každej má nějakej styl.. Jinej by zase mohl nadávat když by na tý poště viděl kluka v kalhotech s rozkrokem u kolen a plácačkou na hlavě, nebo nějakýho stoupence dětí květin v batikovanejch šatech a rozcuchanejma vlasama... Jako jestli se v tom ten "šampon" cítil dobře a má na to peníze, tak nevidim důvod to nenosit... sme ve svobodný zemi ne...
btw.nepochopila jsem smajlík u těch conversek
Jinak edhardy se mi líbí, sice ne všechno, něco mi tam přišlo fakt přeplácaný, ale některý věci maj hezký. Mám od nich čepky, jen škoda, že je tam všechno tak drahý.
Wild, Rozárka: ale to dost platíte za poštovný ne? |
jj, jasny...kazdej ma svuj styl...tady spis asi ze me promluvilo to, ze obecne vsechny tyhle podobny typky..a "samponky" prilis v lasce nemam.. ano, jak ma kazdej svuj vlastni styl..tak ma taky kazdy nejaky svuj nazor..ja mam nazor proste takovy, ze se mi vseobecne tahle moda absolutne nelibi, a prijde mi to mnohdy trapny a smesny.. bohuzel ze me asi mluvi s timhletim zkusenosti..a dojmy, ktery na me nektery setkani s podobnyma lidma udelaly.. a nerikam ale, ze se nenajdou i vyjimky..
a ten smajlik u conversek.. tak ten sem tam dala proto, pac sem na nekom takovym videla tyhle botky poprvy.. a popravde me to docela sokovalo.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 3.8.2007 19:38 Post subject: |
|
|
Mě třeba včera přišly botičky, naprosto mě uchvátily a i s poštovným vyšly na cca 1500 což mi nepřijde tak strašný...
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 3.8.2007 19:43 Post subject: |
|
|
Rozárka - to je moooc dobrá cena |
|
Back to top |
|
|
Haemoglobin kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Fri 3.8.2007 20:13 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Haemoglobin on Sat 8.12.2007 17:30; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Damigella kytky 2, meta: 600
|
Posted: Fri 3.8.2007 20:25 Post subject: |
|
|
Faiby: no třeba přítel je svym způsobem šampon (sice nesnáší replay, ptž to prej nosej tihle všichni) a conversky nosí a ze všech bot (a to sme zkoušeli i ed hardy -takový ty napodobeniny coversek) se mi na něm líbí nejvíc
Rozárka: ježiš ty jsou krásný škoda, že tohle není můj styl.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 3.8.2007 21:36 Post subject: |
|
|
Já mám šampóny ráda . |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Fri 3.8.2007 21:45 Post subject: |
|
|
Rozárka wrote: | Mě třeba včera přišly botičky, naprosto mě uchvátily a i s poštovným vyšly na cca 1500 což mi nepřijde tak strašný...
| botky jsou hezké, ale ty jejich trika, kšiltovky...už nemůžu ani vidět_________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Sat 4.8.2007 9:49 Post subject: |
|
|
Ty botky jsou nádherný! _________________ -léta už tajím svoji příslušnost, v zemi co vyměnila hrubost za slušnost- |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Móda |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6
|
Page 6 of 6
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|