|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lenore ___________________
|
Posted: Fri 18.3.2016 13:25 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 18.3.2016 14:20 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Fri 18.3.2016 15:42 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Fri 18.3.2016 16:14 Post subject: |
|
|
Ja taky musim dat nekterym vecem cas. A nekdy to je fakt dlouho co mi jen tak visi ve skrini |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 18.3.2016 17:36 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Fri 18.3.2016 19:21 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: | s tím bych teda i polemizovala... já takhle občas najdu něco, co jsem neměla x let na sobě a začnu to nosit a je to jako kdybych si koupila něco novýho |
taky se mi to občas stalo. a dost jsem byla ráda, že jsem některý věci nevyhodila v těhotenství a po porodu.
Shrew wrote: | jediné, co mi vadí je, že ráda nakupuji v sekáčích, ale ačkoli je to kvalitní kousek, nevydrží už tolik jako kdyby byl nový a u věcí, které mám ráda, mě to pak mrzí, protože nesnáším žmolky na oblečení atd. |
tyjo, to mi zase docela přijde, že to, co vypadá v tom sekáči dobře, má už zaručenou nějakou výdrž. že už přece jen vidíš, jak to vypadá po vyprání a tak. kdežto pak si jednou koupim něco z krámu a za chvíli z toho je hadr na podlahu. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 18.3.2016 21:35 Post subject: |
|
|
gigli, mě se stává, že u věcí ze sekáče, byť jsou kvaitní, často objevím třeba dírku nebo odpáraný šev...
ale je pravda, že jistotu nemá člověk ani u nového, když koupí něco nekvalitního _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sat 19.3.2016 11:15 Post subject: |
|
|
Ja Sa drzim podobnych pravidiel ako ste pisali vyssie - kupujem len to co naozaj sedi, pri kupe musim vediet, k comu si to obleciem.
Za posledny rok som kupila len par kuskov a v podstate ani nemam vela oblecenia. Vyradila som vsetko co nesedelo a nerada som to nosila - ci uz kvoli materialu alebo strihu - a ostala mi zakladna veci. Kedze Su dost podobne a ja nie som nejaky modny experimentator, mam zopar kuskov ktore striedam.
Zaklad tvoria dzinsy a cierne nohavice, biele a cierne tricks, sako, zopar svetrikov, leginy.
Co by som rada tento rok este kupila su dake pekne saty, ktore sa daju nosit casto. |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sat 19.3.2016 17:57 Post subject: |
|
|
Můj šatník je v tomto naprosto hrozný a bohužel, ani s věkem neumím zaujmou jiný přístup Já jsem prostě sekáčový a bazarová a od toho se odvíjí taky chaos, který v mém šantíku vládne - kupuji to, co mi zrovna padne do oka a většinou vůbec neuvažuji, zda se to bude k něčemu hodit
Pak mám nacpanou skříň, ale nevím, co na sebe Jako samozřejmě tam ty základní kousky mám (černé kalhoty, džíny, bílé a černé obyčejné vršky, tmavé sako, tmavé lodičky, tmavé šaty...) ale kromě toho taky plno barevností...
Zrovna dneska jsem si v sekáči vzpomněla na Koogi - že je asi můj pravý opak |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Móda |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5
|
Page 5 of 5
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|