|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Thu 22.10.2009 21:57 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Fri 23.10.2009 16:07 Post subject: |
|
|
to je docela hustý teda. jako pokuta za to, že se chceš odstěhovat? co to je za blbost?
my jsme měli normálně měsíc výpovědní lhůtu. takže když ji podáš do konce října, listopad ještě musíš zaplatit a pak se můžeš odstěhovat. žádná pokuta z ato, že tam nechci bydlet, to je trochu upírání práv ne? jak ve středověku... |
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Fri 23.10.2009 17:57 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Fri 23.10.2009 18:48 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Sat 23.1.2010 18:35; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 23.10.2009 21:05 Post subject: |
|
|
Tak to se musím na tu svoji smlouvu podívat, ale snad tam nic takového nemám, kdyby náhodou
Jinak kolejí jsem se taky bála, proto jsem hned v prváku šla na privát, který mě ale totálně zklamal (i když to bylo spíš kvůli lidem). Na kolejích jsem mnohem spokojenější. Třeba s tou útulností to je pravda, ale jinak jsem měla na koleje štěstí-nikdy se mi třeba nestalo, že bych nemohla usnout kvůli nějaké party, je tam fakt klid, mnohem častěji jsem nemohla usnout na privátě, protože spolubydlící si až do noci pouštěl nahlas seriály a u toho něco řezal (vyráběl jakési modely ponorek) a já to slyšela až přes chodbu, protože jsem u sebe v pokoji neměla dveře Jinak bydlím na dvoulužáku a s vedlejším 2lůžákem máme společné WC a umývadlo, takže by to mělo být pro 4 lidi, ale teď jsem tam (opět : ) sama a slečna z vedlejšího pokoje je taky sama, takže jsme na to jen dvě. Sprchy jsou sice na chodbě a někdy tam je fronta, ale dá se to přežít. Kolejky ("kolejnatky" jsou super -to nemyslím zle : ) jsou sice otrava, teď ze začátku je ukazuju vždycky, ale časem ty vrátné ty tváře poznají a nemusí je pořád vidět.
Ale je fakt, že na 3lůžkový pokoj bych teda nešla, to už by na mě bylo moc. A v tom jsem výjimka, skoro všichni moji spolužáci z OU, co bydlí na kolejích mají 3lůžkový. A navíc u nás je málo lidí, už druhý semestr jsem tam sama, akorát loni první semestr tam se mnou bydlela Erasmačka, ale ta byla v pohodě-hlavní je natrefit na někoho, kdo je fajn, kdybych narazila na někoho jako jiva nebo kdysi Rage tak se asi sesypu
Ale na to, že jsem rozmazlený jedináček jsem na koleji fakt vcelku spokojená Nevýhodou (zato velkou) je, že tam nemají PC room (třeba na Hladnově mají) ani wifinu a net si tam můžeš zařídit jen přes OU, což je komplikované pro ty, co studují jinou školu a mně ho tam furt nezavedli i když jsem registrovaná a mám dávno zaplaceno Jestli se to brzo nevyřeší tak vážně uvažuju, že půjdu na ubytovnu naší VOŠ, protože tohle je fakt opruz, zvlášť pro mě-netového závisláka |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
|
Back to top |
|
|
Neahoo kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Sat 24.10.2009 9:21 Post subject: |
|
|
jivo, na jednolůžák tě podle mě těžko pošlou - musíš ho dostat v řízení, potřebuješ na to víc bodů než na dvoulůžák. Ale nevěřim, že nemůžem vyměnit spolubydlící - znám několik případů, co to takhle udělalo. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 24.10.2009 9:39 Post subject: |
|
|
neahoo, já jsem právě na K1 viděla inzerát "vyměním dvoulůžák (mám) za jednolůžák (chci)" a když jsem loni šla na kolej v květnu, tak jsem s nima byla domluvená, že mám místo na dvoulůžáku, ale těsně před přistěhováním mi ubytovačka psala e-mail, že se uvolnil jedňák a jestli ho nechci. takže možná, když ho máš dostat hned od začátku, tak je to problém, ale když se jim uvolní, tak ho asi dají komukoliv (doufám).. |
|
Back to top |
|
|
Chantelle kytky 4, meta: 2550
Joined: 29 Aug 2007 Posts: 2507 Location: bažina zoufalství a propast beznaděje
|
Posted: Sat 24.10.2009 10:23 Post subject: |
|
|
Já bydlím na trojlužáku. Poslední dva roky to bylo fajn, protože jsem bydlela s fajn holkama. Ale teď se jedna z nich odstěhovala jinam a přistěhovala se holka z prváku, se kterou se teda moc nemusíme
Já mám docela lehký spánek, takže mě v noci vzbudí cokoliv. Navíc docela špatně usínám. Takže když já chci spát a ona si přijde někdy po půlnoci odněkud z hospody, rozsvítí lampičku, zapne počítač, tak u toho spolehlivě neusnu
Fakt už se docela těším, až z tý školy vypadnu a budu mít od koleje klid |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 24.10.2009 11:17 Post subject: |
|
|
to já bych se na byt vrátila. byl sice 40 km od školy, ale vlakové spojení bylo tak rychlé, že jsem ve škole byla stejně rychle jako teď, když z kajky jedu ráno tramvají (a linka S je rozhodně pohodlnější než šalina). v bytě bylo super zařízení, televize, koberce, luxusní koupelna, uklízečky v ceně : ) ...a měli jsme i možnost stravování, protože ten byt byl v areálu hotelové školy (ale nevyužili jsme to). jediný, co mi vadilo, bylo když se vedle nastěhoval chlápek, co pořád chrchlal hrozně nahlas. nebo se vychrchlával do umyvadla a bylo to slyšet až k nám. ale to bylo tak všechno. takže nostalgicky vzpomínám. ale je fakt, že teď platím o 1000/měs míň a aspoň jsem na stejný koleji, co přítel. |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Sat 24.10.2009 13:02 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Sat 23.1.2010 18:36; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Sat 28.11.2009 16:43 Post subject: |
|
|
Nevite nekdo o nekom kdo shani spolubydlici v Praze ? predem dik _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 1.12.2009 21:06 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Tue 1.12.2009 22:03 Post subject: |
|
|
exi-nejmenuje se Y.E. ??? To bude nejspší ona Tak ta je v pohodě, s ní je fakt sranda Chodili jsme spolu do školy v Brightonu. Jak ten svět je malý _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Škola |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 17, 18, 19 Next
|
Page 18 of 19
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|