View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Tue 24.3.2009 23:58 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
Posted: Wed 25.3.2009 6:24 Post subject: |
|
|
Já mam nejradši tenhle střih:
Ale tanga nosim často, protože nejsou vidět fakt pod ničim. |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Wed 25.3.2009 11:56 Post subject: |
|
|
ty tmavomodry od lenul, to jsou moje nejoblibenejsi a podle me i nejlichotivejsi kalhotky. mam taky asi patery a nedam na ne dopustit. |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Wed 25.3.2009 12:57 Post subject: |
|
|
taky mám nejraděj takový co dala Hyenečka
a klasické tanga _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Wed 25.3.2009 14:01 Post subject: |
|
|
já vůbec nenosim kraťásky ani nohavičkové kalhotky, je mi to hrozně nepohodlné a nemám ráda obrysy...
klasické kalhotky bych si na sebe ven nevzala (mam jedny od VS ale na doma) a nějaké se Snoopíkama,kravičkama apod ani náhodou, natož k příteli
já preferuji jedině tanga, nejradši mám z intimissimi nebo Calvin Klein. _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Thu 28.5.2009 22:08 Post subject: |
|
|
tak tohle je dobrá aktualizace
já jsem od interrupce dost krvácela a celkem dloho, tak jsem přešla na klasické bokové kraťásky a tanga už nenosím... už jsem si na ně tak zvykla že jsem veškerá tanga vyřadila z provozu a opravdu ty kraťásky více sluší a jsou pohodlnější _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sat 30.5.2009 16:33 Post subject: |
|
|
Přesně tyto střihy (žlutý od lenul a růžový od hyenečky) nemám ráda, kdyby mi je někdo daroval, daruju je dál, nenesu to |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Sat 30.5.2009 16:55 Post subject: |
|
|
greenwood wrote: | ja tanga uplne nesnasim, vezmu si je tak jednou za rok, kdyz neni zbyti... |
i ja:)
a zrovna ted v tydnu jsem se rano oblekala a pritel povida "to je tak dobre, ze nenosis ty osklivy tanga. navic jsou z toho nemoci." (nevim, kde si to precetl, ale jsem rada, ze na to mame stejny nazor)
nejradsi mam nizoucke bokovky z lehounke latky, kalhotky mam prakticky jen same VS, pak jen par CK, TH a neco z Haemka_________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Gilthoniel Dancing in the moonlight
|
Posted: Mon 1.6.2009 8:40 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Victim is another name for lover.
Mé srdce děsící se prázdna, vánice
sní o minulosti a o příznivém klima!
Vrak slunce utonul v své krvi, která dýmá.
Ty ve mě zůstáváš jak zlatá monstrance!
(Baudelaire) |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Mon 1.6.2009 9:42 Post subject: |
|
|
Holky a kdyz nosite normalni kalhotky treba pod uzke dziny, tak se vam neshrnuji a nezarezavaji?
Ja nosim tanga hlavne proto, ze je mi to nejprijemnejsi, nic se mi tam neroluje a tak. Klasicke uz skoro nemuzu mit, nesnasim, kdyz se mi shrnou, jak nemaji:( _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Mon 1.6.2009 12:08 Post subject: |
|
|
Gilthoniel wrote: | Green, tak v tech portackych bych ja nemohla, tady se fandi jedine Benfice
A k tematu-nosim tanga i normalni, i kdyz je pravda, ze normalni se priteli libi vic, ale zase tanga-zvyk je zelezna kosile, ja se v nich proste citim nejlip. Ale nejhezci mi prijdou ty brazilky, tech mam par z VS a |
benfica fuuuuuuuuuuuj....ja fandim akorat portu a sportingu
vill - no, ani moc ne a i kdyby, tak porad to preziju lip nez tanga_________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|