View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 11.3.2008 20:42 Post subject: |
|
|
A proč bys tomu měla říkat odborně? Myslím, že zahalená žena by stačila. Mě to postě přišlo jako výsměch no - zbytečný. |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Tue 11.3.2008 20:49 Post subject: |
|
|
Byzzy wrote: | A proč bys tomu měla říkat odborně? Myslím, že zahalená žena by stačila. Mě to postě přišlo jako výsměch no - zbytečný. |
já to nemyslela zle a doufám,že to tak nikdo další nebere |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Wed 12.3.2008 10:38 Post subject: |
|
|
ruth, ja to tak neberu. naopak ti dekuju a beru si z toho poznatek na tema prizpusobovani kultur: muzi chodi se svymi zenami na gynekologii:)
grape, tak to je skvele! a ty s nim zijes jako zijes nebo zijes jako bydlis?
tak ja na to ted sednu s kamaradkou a dame do kupy, co by nas presne zajimalo a tak do dvou hodin to sem hodim |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Wed 12.3.2008 11:41 Post subject: |
|
|
tak tady jsou urcite body, co by nas zajimalo
odkud pochazi, jak a kdy se sem dostal/a a proc
co z islamskeho nabozenstvi striktne dodrzuje a v cem musel/a ustoupit prevladajici kulture? co je za stavajicich podminek asi nejobtiznejsi dodrzovat?
v cem by nikdy neustoupil/a a jake problemy to prinasi?
jestli muze shrnout pristup cechu k ni/nemu (k rase, k nabozenstvi) a zminit nejake pikantni priklady
co v profesni oblasti, setkal/a se s diskriminaci
v cem si mysli, ze je vetsi problem- v rase nebo v nabozenstvi? jake problemy ma ciste kvuli nabozenstvi
jestli navstevoval/a skolu, muze srovnat pristup deti a dopelych?
jak mysli, ze jsou muslimove prezentovani v ceskych mediich? jak se stavi ke karikaturam mohameda, ktere jsou ted pomerne moderni, a podobnemu zesmesnovani islamu?
jestli pro ne neni urazejici, ze islam tady neni registrovana cirkev?
zda je zenaty/vdana nebo ma pritele/pritelkyni- za koho (rasa/ nabozenstvi)? jak se on k tomu stavi, jestli v necem ustoupil, prizpusobil se, jestli neco nechape
je v nejakem kontaktu s ostatnimi muslimy tady? chodi do mesity, maji nejaka sezeni atp.?
jake ceske tradice prijal/a? zda treba pije alkohol, to je dost velka tradice, zvlast v cechach u piva
a dekuju moc. strasne by nam to pomohlo |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Thu 13.3.2008 22:05 Post subject: |
|
|
ed _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
Last edited by Snowy on Sun 17.8.2014 19:27; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Fri 14.3.2008 6:21 Post subject: |
|
|
ja jsem zatim nikomu nepsala |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Fri 14.3.2008 8:01 Post subject: |
|
|
Ruth A. wrote: | Lenore wrote: | což naprosto přesně ilustruje situaci na Homolce i situaci muslimské menšiny u nás
zní to skoro tak, že kdyby tě předběhly nějaký ženský "nekukony", tak ti to tolik vadit nebude |
já proti muslimům opravdu nic nemám, vadilo by mi to u kohokoliv, ale taková zkušenost mě potkala jen jednou a zrovna s muslimy, tak o tom píšu... Mám i dobré zkušenosti s muslimy Ale ne na Homolce |
No ja bych byla spis nastvana na doktorku, nebo na sestricku. Kdyby se ti alespon omluvily, nebo preobjednaly. Podle me z nich mely jen strach
Ja znam jednoho muslima Araba, co zije u nas. Ale je to uplne normalni kluk. No teda je takovej strasne jesitnej a jde videt, ze si o sobe hodne mysli. Je to Egyptan a je na to patricne hrdej.
Stezoval si jen na to, ze tu nejsou lidi tak pratelsky jako v Egypte. Jinak nic.
No a pak mam zkusenost jen muslimy z Evropy jako jsou Albanci, Bosnane, Makedonci, ale ne u nas.
A je fakt, ze treba Albance opravdu v lasce nemam a porad z nich mam pocit, ze jsou to sileny prasata a reknu to hnusne, ale hodne zkusenosti me tak nejak utrvdilo v tom, ze pokud je nepoznam bliz a nezalibi se mi, tak jima asi lehce opovrhuju
Takze jsem tady asi uplne ot. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 14.3.2008 8:10 Post subject: |
|
|
Last edited by Snowy on Sun 17.8.2014 19:27; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 14.3.2008 8:48 Post subject: |
|
|
Last edited by Snowy on Sun 17.8.2014 19:26; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Fri 14.3.2008 15:44 Post subject: |
|
|
dekuju moc! mohla bys to tu kdyztak nechat do zitrka? dnes uz budu odjizdet. dekuju |
|
Back to top |
|
|
kost Guest
|
Posted: Sat 15.3.2008 10:51 Post subject: |
|
|
snowy ty odkazy jsou genialni, to je presne to, co jsem potrebovala. jsi moc hodna, dekuju!
grape: a jak to vidis s temi "dotazniky"? |
|
Back to top |
|
|
kost Guest
|
Posted: Sun 16.3.2008 17:27 Post subject: |
|
|
tak kdyztak, prosim prosim, grape- kdyby se ti do toho chtelo, tak asi do zitrka, v utery uz prezentujeme |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
|
Back to top |
|
|
|