_________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Mon 20.8.2007 10:30; edited 1 time in total
Nebo když nosíte žabky, kdy vás slyší pět minut dopředu, než vás uvidí?
no tak to je vtipný, autor(ka) článku asi pod pojmem žabky zná jen ty typický plastový ne? Já už vidělat tolik elegantních kožených žabek nebo pantoflíčků na nizoučké podrážce... ty by rozhodně nikoho urazit nemohly
_________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥
Koogi - taky to nechápu já mám žabky sportovní Diverse a vůbec mě teda slyšet po chodbě nejde
Jinak dělám na FÚ a v neúřední dny chodím oblečená úplně normálně. A v létě nosím i ty žabky kraťasy a tílko. Ředitel není pedant, takže mu to nevadí. Ale v úřední dny musíme být trochu slušněji .
_________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 8 of 8
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum