View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hehehe Guest
|
Posted: Sun 18.5.2008 18:45 Post subject: Jake jste si daly odmeny za uceni? |
|
|
spousta z nas ted maturuje/dela zkousky na vs, ruzne zapocty...
Spousta z nas take potrebuje nejakou motivaci - krome te UDELAT TO
si casto davame i nejake odmeny...co vy?
Jake jste si daly odmeny za uspesnou maturitu, zkousky apod?
Rikate a planujete si co vsechno udelate jestli/az to date? podelme se o napady:) |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Sun 18.5.2008 18:52 Post subject: |
|
|
já si nic neslibuji, pro mě bude odměna dobrý pocit a dárky si dávám i bez extra úspěchů |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sun 18.5.2008 18:53 Post subject: |
|
|
pro mě je odměna udělat zkoušky a navždy z tý školy zmizet _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sun 18.5.2008 18:54 Post subject: |
|
|
Tak jestli uvidím ve své přihlášce přijata, tak si koupím tenisky na běh a nový mobil.
Ale koupila bych si to asi tak jako tak, obě věci potřebuju velmi nutně. |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Sun 18.5.2008 18:56 Post subject: |
|
|
zacnu zase poradne "zit"!!!
budu chodit po nocich venku, budu randit, jezdit zase na festy a koncerty, budu travit letni dny na chate, obcas si tam pozvu nejaky znamy, jinak vyrazim do kempu k fotbalku, s klukama z lonska k druhymu rybniku .... proste volno, bez povinnosti, prazdna hlava .....
hodlam poznat holky tady z aorty, protoze verim, ze jsme si to tu spolu takhle prozily a prozivame ( ), tak se nam to proste povede a to za to stoji!
jinak nemam slibeny zadny materialni dary a tak ... jen je takovy prirozeny, ze s maturou a vysokou se nektery veci kupujou samozrejmeji nez bez toho ... uvidime, to neni to hlavni. _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Sun 18.5.2008 19:11 Post subject: |
|
|
vykašlu se na vydělávání peněz a jiný materiální hodnoty, pojedu s F. a V. na Slovensko na haluškový hody a za deštivých večerů přepíšu poznámky z letošního roku na nějakej web pro budoucí maturanty (protože sama vidím, jak visím na podobnejch amatérskejch stránkách a jejich informacích) |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Sun 18.5.2008 19:12 Post subject: |
|
|
Janeira wrote: | zacnu zase poradne "zit"!!!
budu chodit po nocich venku, budu randit, jezdit zase na festy a koncerty, budu travit letni dny na chate, obcas si tam pozvu nejaky znamy, jinak vyrazim do kempu k fotbalku, s klukama z lonska k druhymu rybniku .... proste volno, bez povinnosti, prazdna hlava .....
hodlam poznat holky tady z aorty, protoze verim, ze jsme si to tu spolu takhle prozily a prozivame ( ), tak se nam to proste povede a to za to stoji!
jinak nemam slibeny zadny materialni dary a tak ... jen je takovy prirozeny, ze s maturou a vysokou se nektery veci kupujou samozrejmeji nez bez toho ... uvidime, to neni to hlavni. |
přesně _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
mokosha kytky 1, meta: 175
|
Posted: Sun 18.5.2008 19:30 Post subject: |
|
|
odměna je, že nepřijde trest. trest je vyhazov ze zkoušky a učení se podruhý ...no a občas si i něco koupim, to když mám mimořádně dobrej pocit, že se mi něco povedlo |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sun 18.5.2008 19:30 Post subject: |
|
|
*jiva* wrote: | vykašlu se na vydělávání peněz a jiný materiální hodnoty, pojedu s F. a V. na Slovensko na haluškový hody a za deštivých večerů přepíšu poznámky z letošního roku na nějakej web pro budoucí maturanty (protože sama vidím, jak visím na podobnejch amatérskejch stránkách a jejich informacích) |
To přepiš spíš rovnou, já se to třeba takhle nejlíp naučím :-) Zatím se tedy za učení odměňuju tím že se neučím. |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Sun 18.5.2008 19:59 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Axioma coin-operated girl
|
Posted: Sun 18.5.2008 20:14 Post subject: |
|
|
Jestli budu přijatá, tak si koupím flašku hrozně drahýho bílýho vína a celou ji sama vypiju a budu přitom plakat
A jestli nebudu, tak asi to samý _________________ Not all those who wander are lost.
There is so much love in me. |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sun 18.5.2008 20:15 Post subject: |
|
|
*jiva* wrote: | já taky,ale teď nemám nervy na opakování hatmatilky. předpěti minutama jsem tu seřvala příklad na geometrickou posloupnost :roll: |
Já to píšu do wiki, tak HTML není skoro potřeba... a koukám že třeba Literaturu už někdo šoupe na Wikiknihy... http://cs.wikibooks.org/wiki/Maturitn%C3%AD_ot%C3%A1zky_z_literatury |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 18.5.2008 20:18 Post subject: |
|
|
Já si za maturitu žádnou nedám, nějak mě to nenapadlo. Dělám si radost vždycky, kdy to potřebuju, bez ohledu na zkoušku.
Ale napadla mě krásná odměna, pokud budu v červenci a srpnu fakt pracovat, kéž by to vyšlo. (Chtěla bych za vydělané peníze vzít mamku na pár dní do Anglie, protože letos s tátou nikam nepojedou, aby měli dost peněz na naše studija s bráchou. )_________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
|