View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kytina Guest
|
Posted: Sat 7.4.2007 12:48 Post subject: Jarni bundicky,vesticky... |
|
|
Mam prosbu-chci sehnat vesticku s koziskem na kapuce /samozrejme s umelym/ a nevim kde.... prolezla jsem NY, KVL, Benetton, Orsay, na kterej jsem nejvic spolehala....Nevidely jste nekde takovy vesty? Myslim neco jako jarni bundicka akorat ve forme vesty, na zip, do pasu....normalne venkovni, na mikinu nebo svetr. Nejlip ve vychodnich Cechach a nejlip bilou, ale klidne i khaki nebo hnedou. Dekuju moc za rady |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sat 7.4.2007 12:54 Post subject: |
|
|
Tak to mam presne ten samy problem. Vesty nemaji proste nikde uz od podzimu. Shanim uz pul roku a nikde nic Taky chci s kapuci a koziskem, ale ten tam byt nemusi. |
|
Back to top |
|
|
Kytina Guest
|
Posted: Sat 7.4.2007 12:56 Post subject: |
|
|
Ja prave chci aby byla hlavne s koziskem....mam bundicku s koziskem na kapuce a vestu, ale tu bez kozisku |
|
Back to top |
|
|
mariposa kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sat 7.4.2007 13:16 Post subject: |
|
|
Mají je u ťamanů, za 450 myslím _________________ věřím |
|
Back to top |
|
|
Kytina Guest
|
Posted: Sat 7.4.2007 13:29 Post subject: |
|
|
Fakt jo? a kde jsi je videla, jako v jakym meste myslim? ja je videla u tamanu nekdy na podzim, ale to sem ji este neshanela....a byli asi za 1100 |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 7.4.2007 13:34 Post subject: |
|
|
V Opavě, ale myslím že to bude všude. _________________ věřím |
|
Back to top |
|
|
Kytina Guest
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sat 7.4.2007 13:45 Post subject: |
|
|
ja jsem se ptala i kamosky, ktera hodne kolem tamanu chodi a pry je nikde nemaji, aspon ne v Brne |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 7.4.2007 13:54 Post subject: |
|
|
Tak mi tu máme asi nějaké ťamany s rozšířenou nabídkou _________________ věřím |
|
Back to top |
|
|
Kytina Guest
|
Posted: Tue 10.4.2007 18:11 Post subject: |
|
|
Tak jsem dneska prolezla snad cely vychodni cechy a nikde nic Uz fakt nevim kde mam shanet Uz jsem z toho na nervy....kdybyste nekdo tu vestu nekde videli, dejte prosim vedet, bud moc vdecna! Je jedno, jaky material a barva /vetsinou to byvat takovy ty neutralnejsi, co se hodi k hodne vecem-bila, cerna, khaki, hneda, bezova/, hlavne aby mela ten umely kozisek na kapuce. Je jedno jestli znackova nebo tamanska, ala mohla by byt tak do 1000Kc maximalne. Nebo jestli ji nekdo mate doma a prodali byste, nabidnete! |
|
Back to top |
|
|
snoopyys kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Tue 10.4.2007 19:09 Post subject: Re: Jarni bundicky,vesticky... |
|
|
Kytina wrote: | Mam prosbu-chci sehnat vesticku s koziskem na kapuce /samozrejme s umelym/ a nevim kde.... prolezla jsem NY, KVL, Benetton, Orsay, na kterej jsem nejvic spolehala....Nevidely jste nekde takovy vesty? Myslim neco jako jarni bundicka akorat ve forme vesty, na zip, do pasu....normalne venkovni, na mikinu nebo svetr. Nejlip ve vychodnich Cechach a nejlip bilou, ale klidne i khaki nebo hnedou. Dekuju moc za rady |
To neni možný! Já jsem dneska prolítala taky Orsey, NY, Berushku, Pullanbear proste vsechno! a hledám vestu s kožichem a nic! ani bez kozichu nemaj!!! |
|
Back to top |
|
|
nobodyknows born to be wild :-)
|
Posted: Tue 10.4.2007 21:10 Post subject: |
|
|
ty jo tak upřímnou soustrast heh myslím u nás maj /břeclav/ máme v našem shopingcentru takové větkongy / ale dováží hadry z polska / a tam měli nějaké /ale teda moc extra teda ne /
a na aukru nic?
jedna jeziš její nick je Martulinka /nebo tak nejak/ mam ji v oblíbených, tedka nabízí krásnou vestu z beshky světle fialkovou s kožichem ale Lko hned bych ji brala, kdyby nebyla tak velká, kdo chce ať písne napišu nick |
|
Back to top |
|
|
Kytina Guest
|
Posted: Wed 11.4.2007 7:30 Post subject: |
|
|
nobodyknows Ses moc hodna, diky, ale fialkova by se mi moc k nicemu nehodila....
snoopyys a kdes hledala, v jakym meste myslim? |
|
Back to top |
|
|
Bruillard ....
|
Posted: Wed 11.4.2007 7:40 Post subject: |
|
|
Vesty už se prostě nevyráběji Já sem strávila víkend v Praze hledáním vesty - prošla jsem všechny obchody do kterých chodím normálně + dost skate shopů a nic. Občas ve skate shopu měli nějakou zapomenutou (spíš z loňska) a stála třeba 4000,- to za vestu nedám a asi proto je tam pořád vystavená. Jinak nic. Tak jsem to taky vzdala. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Wed 11.4.2007 8:23 Post subject: |
|
|
já se přidávám do klubu
Už jsem uvažovala že si objednám tu vestu z ebay nebo aukra, ale bojim se, aby mi byla, přeci jen vestu bych si musela zkusit. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|