|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Thu 2.6.2011 20:51 Post subject: |
|
|
A ako by si porovnala ucinnost? lebo ja som na spinningu umrela prvy krat skoro |
|
Back to top |
|
|
Dreamgirl kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Thu 2.6.2011 23:04 Post subject: |
|
|
Přišlo mi, že na spinningu jsem si udělala dobrou kondičku..chodila jsem dva roky pravidelně, 3x v týdnu a co se týče zpevnění těla (hlavně teda stehen a zadku) tak celkem dobrý. Ale na alpinningu máš různý polohy, různý druhy chůzí, takže procvičuješ svaly ze všech stran a nohy po tom cítím teda mnohem víc než po spinu. Navíc 20 minut z hodiny posiluješ ještě stehna, zadek, břicho, ruce a prsa (teda tak je to u nás, nevím jak jinde).
Prostě celkově mě ten alpinning nadchnul víc.. mám z toho lepší pocit (co se týče posilování problémových partií) a taky mě víc baví |
|
Back to top |
|
|
Dreamgirl kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Thu 2.6.2011 23:08 Post subject: |
|
|
Jinak ten alpinning mi přijde víc do pohody co se týče rychlosi, na spinningu taky skoro vypustim duši |
|
Back to top |
|
|
_Ivanka Guest
|
Posted: Sun 5.6.2011 18:38 Post subject: |
|
|
Pojďte mě některá nakopnout, ať to odkliknu nákup ročního členství ve World Class za 8999,- Dřív jsem tam chodila a bavilo moc. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
_Ivanka Guest
|
Posted: Sun 5.6.2011 18:52 Post subject: |
|
|
Bohužel jako nepřihlášená nemůžu házet odkazy :-/
Mrkni na bonus bodka cz, tam Aukce a Worldclass za půl. Je to luxusnější fitko s neomezeným vstupem do fitka a na studiovky. Nejnižší cena, na jakou jsem schopná se dostat je 12 tisíc jako student, tady je to za 9 a já jsem fakt téměř rozhodnutá do toho jít, ten hroch, co ze mě teď je musí zemřít! |
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sun 5.6.2011 18:53 Post subject: |
|
|
Ivanko ja kdybych byla pracujici (resp vydelavajici), tak bych si takovyhle rocni vstup nekam koupila hned (teda pokud by tam byl dobry vyber ruznych skupinovych cviceni - posilka me neba). Takhle se musim spokojit s behanim po lese a cvicenim doma u dvd
To je asi dobra cena ne? Kolik to stoji normalne? |
|
Back to top |
|
|
_Ivanka Guest
|
Posted: Sun 5.6.2011 18:56 Post subject: |
|
|
Dík za odstranění opice, Chant Normálně to stojí kolem 17k/rok, pro studenty 12k.
Prskla bych sem i rozpis hodin, vypadá fakt neuvěřitelně skvěle. Na měsíc to vychází na nějakých 750,- a fakt tam můžu chodit jak se mi zachce A fakt jsem sem tomu nepřišla dělat reklamu, jen jsem nadšená, že jsem to objevila a zrovna teď Takže jóó? |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sun 5.6.2011 18:58 Post subject: |
|
|
Stejně jak Chant, být vydělávající, tak si hned pořídím něco, kde si můžu zajít, kdy se mi zachce, aniž bych musela řešit peníze.
Teď je jen otázka, nakolik silnou vůli máš, protože i když je to třeba "jen" děvět tisíc, bylo by škoda, kdybys to intenzivně využívala třeba jen první tři měsíce. Ale říkáš, že Tě to dříve bavilo moc, tak by to byla alespoň dobrá motivace |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 5.6.2011 18:59 Post subject: |
|
|
Urcite ano! |
|
Back to top |
|
|
_Ivanka Guest
|
Posted: Sun 5.6.2011 19:24 Post subject: |
|
|
Tak já to jdu odkliknout |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sun 5.6.2011 19:26 Post subject: |
|
|
jen bacha, tohle vypada jako takovy ten typ aukce, kde z lidi tahaji strasny penize na tech "kreditech"... a pak nevyhrajes nic. mozna se pletu, ale uz jsem jich par potkala a vypadaly stejne... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
_Ivanka Guest
|
Posted: Sun 5.6.2011 19:31 Post subject: |
|
|
Tohle nemá s kreditama a přihazováním nic společnýho, tahle nabídka je z části portálu, který obsahuje slevy ala slevomat |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sun 5.6.2011 19:33 Post subject: |
|
|
joaha. tak uz mlcim. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Sun 5.6.2011 19:34 Post subject: |
|
|
mne se to taky zda fajn. Kdyz na to mas a bude te to motivovat neco delat, sla bych do toho |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Sport |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31 Next
|
Page 28 of 31
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|