View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Wed 3.4.2013 6:54 Post subject: Barvy na vlasy - vaše zkušenosti |
|
|
Chtěla bych založit tohle téma spíš jako recenzní. Tedy jaké barvy na vlasy používáte (doma či v salonu) a jak jste s nimi spokojené? Je výsledek odpovídající a neničí moc vlasy?
Já mám problém, že jakmile zkusím jakýkoliv hnědý odstín, tak je výsledek černý. Hnědou dosáhnu použitím výhradně tmavě blond odstínů. Je to normální?
Já mám nejradši Schwarzkopf Perfect Mousse, ta se krásně rovnoměrně vymývá a přijde mi, že až tolik neničí vlasy.
Chtěla bych zkusit pěnovou profesionální barvu Igora od Schwarzkopf Professional, máte někdo zkušenost? |
|
Back to top |
|
|
Franchise kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Wed 3.4.2013 7:15 Post subject: |
|
|
Všechny hnědé barvy Schwarzkopf chytají černě, takže ty si zásadně nekupuju.
Mám ráda barvy L´Oreal Préférence. _________________ Zítřek Ti nikdo neslíbil ... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 3.4.2013 7:26 Post subject: |
|
|
Pereference mi taky celkem vyhovuje, ale zase ne hnědé, ty mi na vlasech neudělaly VUBEC nic.... to samé Loreal Casting - buďto černá, nebo jen bronzový odlesk, který na blond vlasech nesnáším
blond odstíny u Castingu i Preference jsou OK, ale nevěřím, že by ty opravdu světlé odstíny udělaly pravý platinový odstín, jak slibuje krabička
používáte někdo Excellence?
já mám zálusk na pěnovku Loreal 623 - kdysi jsem měla 700 a ta byla černá, ale od sté doby se mi změnil odstín vlasů stávajících a taky údajně vylepšili barvu jako takovou
a moc ráda bych docílila něčeho takového:
|
|
Back to top |
|
|
Anouck kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Wed 3.4.2013 10:48 Post subject: |
|
|
Používám Schwarzkopf Perfect Mousse a jsem s ní hodně spokojená. Mám husté vlasy a ještě když jsem je měla pod lopatky, tak mi stačila jedna krabička. Používám teda tmavě hnědé, takže do černa trochu jdou, ale po pár umytích je ta barva odpovídající. Ale myslím si, že to bude záviset na typu vlasů a každémnu to chytá indivduálně. Tahle barva podle mě vlasy neničí nebo jsem aspoň nic nepozoravala, jediné mínus je, že mám jemné vlasy a po barvení je mám tak hladké, že na nich nedrží skoro ani gumička, nicméně se to taky srovnalo. |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
Erin kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Wed 3.4.2013 16:55 Post subject: |
|
|
Franchise wrote: | Všechny hnědé barvy Schwarzkopf chytají černě, takže ty si zásadně nekupuju. |
Souhlasím, koupila sem si hnědou a vlasy sem měla černé, ale díky tomu sem zjistila, že mi černá jde více než hnědá _________________
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 3.4.2013 17:05 Post subject: |
|
|
tak jsem dneska ulovila ve slevě tu loreal mousse 623 zkusím ji asi začátkem května a napíšu, co se dělo |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Mon 27.5.2013 17:17 Post subject: |
|
|
Ruth, to je ta co mas ted ve Fotkach?
Nepouzivate nekdo svetle/stredne hnedy prelivy? Radeji bych preliv nez barvu Pokud se vubec odvazim neco s vlasama provadet doma, drivejsi pokusy moc dobre nedopadly |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 27.5.2013 17:36 Post subject: |
|
|
ne, já se pořád ještě nenabarvila, bojím se totiž, že by to mohlo dopadnout blbě a zatím jsem neměla příležitost k experimentům - před focením ani před autorským čtením to nepovažuji za vhodné
na hlavě mám pořád oříšek (665 tuším) od Schwarzkopf (pěna)
jo a barvu mám světlejší než se na fotce zdá, spíš bych právě chtěla takový odstín jako na fotce |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Mon 27.5.2013 17:39 Post subject: |
|
|
To chapu, taky to radeji nechavam az po statnicich Radsi odrosty nez zeleny vlasy Diky |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 30.5.2013 15:39 Post subject: |
|
|
Tak už jsem si ji dala a je hodně tmavá a do červena, hnus, snad se to brzy vymyje |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Thu 30.5.2013 17:47 Post subject: |
|
|
Používám Loreal Preference, bohužel u nás nejsou žádné extra pěkné odstíny, takže jsem si nakoupila zásoby v UK:
U barev se řídím tím, které zakrývají šediny (mám šedivé vlasy už od nějakých 25), takže musím používat jen 3.stupeň, přelivy jsou mi k ničemu.
Dřív jsem si kupovala Loreal Excell 10 min, kterou u nás už nemají, na centrále Lorealu mi tvrdili, že se nevyrábí, v UK jí měli plné drogerky
A štve mě, že se nedá skoro koupit světle až středně hnědý odstín v chladném tónu- všude samé měděné, zlatavé atd - fuj,nesluší mi to. Líbí se mi ty chladné čokolády od Loreal Casting, ale je to jen 2.stupeň a vůbec nekryjou. Straště mě štve, že si musím barvit vlasy, kdyby to nebylo nutný, tak na to kašlu a nechám si svoji barvu.
A nejhorší zkušenost- tahle barva od Schwarzkopf (nevím už jaký odstín)
Měla jsem po ní alergickou reakci, naštěstí nic velkého, ale pálila mě tak, že jsem ji po pár minutách musela umýt a obličej a hlava mě pak svědily a pálily asi týden, brala jsem dvojité dávky antihistaminik a byla jsem šťastná, že jsem neskončila někde oteklá na kapačkách _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Thu 30.5.2013 21:34 Post subject: |
|
|
já teď používám tyhle s pumpičkou a spokojenost maximální, ta aplikace je super:)
|
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 8.6.2013 16:05 Post subject: |
|
|
prave mam na hlave tuhle barvu:
http://www.lorealparis.cz/barveni-vlasu/barvy-na-vlasy/recital-preference.aspx
a uz nikdy vic uz jen kvuli te aplikaci!!! barva strasne smrdi, tece, takze kapala vsude... a trochu pali.. uvidime, co budu mit na hlave po smyti.
jo a rukavice jsou uplne nanic... jsou xxs, takze na moje ruce se nedaly skoro narvat a proste priserny.. _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sat 8.6.2013 17:26 Post subject: |
|
|
ja si tyhle barvy kupuju a jsem s nima spokojena, rekla bych ze nemam nijak male ruce a vejdou se v klidu |
|
Back to top |
|
|
|